Tekir su sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Tekir su sahibi kim?
  2. Bahçepınar su kimin?
  3. Berrak Su kimin?
  4. Bahçepınar su nerede üretiliyor?
  5. Berrak su iyi mi?

Tekir su sahibi kim?

Gürcan Gülsoy; Gülsoy Gazlı İçecekler Gıda Sanayi Limited Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı. O, kendini tam bir 'su aşığı' olarak tanımlıyor.

Bahçepınar su kimin?

Bahçepınar Su, 2000 yılında Osmaniye Bahçe Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak kurulan Bahçepınar Doğal Kaynak Suları bünyesinde üretilen ambalajlı doğal kaynak suyu markasıdır. Firma ürünlerini Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde üretmektedir.

Berrak Su kimin?

Mersin Tarsus ilçesinde 15.000 m² üzerine kurulu Berrak Su firması ile su sektörüne adım atan Çaaş Group; şu an yıllık 2.500.000 damacana üretimi ve 5.000,000 koli pet şişe üretim kapasitesinde olup, yeni yatırımlarla üretim kapasitesini 4 katına çıkarma hedefindedir.

Bahçepınar su nerede üretiliyor?

Toros Dağları'nın güneyinde yer alan Amanos Dağları'nın ünlü Ayran suyu Bahçepınar'ın hikayesi, 2000 yılında 19 litre damacana su dolumu üretime ile Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde başladı.

Berrak su iyi mi?

BERRAK SU' ya Mersin'de üretilen tek gerçek doğal kaynak suyu olan Berrak Su; iTQi tarafından 2018'de üstün lezzet ödülüne layık görüldü. ... iTQi, dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini kör tadım testleri ile test eder ve üstün lezzetli olanları ödüllendirir.