Vakko çanta kaç TL?

İçindekiler:

  1. Vakko çanta kaç TL?
  2. Vakko çanta nerede üretiliyor?
  3. Vakko kimin markası?
  4. Vakko Türk mu?
  5. Vakkorama hangi ülkenin?

Vakko çanta kaç TL?

Vakko'nun tasarımları çantaları oldukça rağbet gören kaliteli diğer dünya markalarına nazaran daha az bütçeli bir çanta markasıdır....Popüler Çanta Fiyat Aralığı
MARKAETİKET FİYATISATIŞ FİYATI
Kol Çantası790,00 TL270,00 TL
Çapraz Askılı750,00 TL330,00 TL
Cüzdan400,00 TL150,00 TL
2 satır daha

Vakko çanta nerede üretiliyor?

Vakko Üretim Merkezi Esenyurt emprime baskı ve hazır giyim üretim birimleri, lojistik tesisleri, sosyal kullanım alanları, çalışma ofisleri ve modern teknolojinin en yeni olanaklarıyla donatılan 33.000 m2 kapalı alanıyla Vakko'nun öncü duruşunu yansıtıyor. Yapı, üretim ve yönetim olarak iki bölümden oluşuyor.

Vakko kimin markası?

Vakko'nun hikayesi, Vitali Hakko'nun 1934 yılında kurduğu “Şen Şapka” adlı küçük bir şapka dükkanı ile başladı. Şen Şapka'nın adı Vakko'ya dönüştü. Vitali Hakko, Vakko markasıyla Türk ipeği, pamuğu ve yünüyle son moda eşarpları dünya modasıyla eş zamanlı olarak Türk moda dünyası ile buluşturmaya başladı.

Vakko Türk mu?

Vakko giyim firması, 1934 yılında Türkiye'de kurulmuştur.

Vakkorama hangi ülkenin?

Vakko, ikinci moda mağazasını 1973'te Ankara'da açar. Takip eden yıllarda 7 Vakko moda mağazası, bir dizi Vakko Eşarp, Kravat, Gömlek, Superfine mağazası ve bayisi, 1982 yılında ise Türkiye'nin ilk gençlik mağazası Vakkorama, İstanbul'da açılır.