Artı paranın faizi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Artı paranın faizi ne kadar?
  2. Akbank Artı Para ödenmezse ne olur?
  3. Arti para nasil Yukseltilir?
  4. Artı para nasıl çekilir?
  5. Kredili kullanılabilir bakiye ne demek?
  6. Ziraat Bankası artı para nasıl açılır?
  7. Ek hesaptan taksitli para çekilir mi?

Artı paranın faizi ne kadar?

Akbank Artı Para Günlük ve Aylık Faiz Oranları
Aylık Faiz OranıGeri Ödeme Tutarı
1 Gün%1.25100,05
7 Gün%1.25100,34
30 Gün%1.25101,50

Akbank Artı Para ödenmezse ne olur?

Asgari tutarın son ödeme tarihine kadar ödenmemesi durumunda Artı Para krediniz gecikmeli hale gelir, Artı Paranızın kullanıma açık kalması için 14 gün içinde asgari tutarın ödenmesi gerekir. Akbank Hesap Özetiniz kayıtlı e-posta adresinize ücretsiz olarak gönderilir.

Arti para nasil Yukseltilir?

Artı Para limitini 650 TL'ye kadar anında arttıra bilirsin Akbank Mobil ve İnternet'ten, Akbank ATM'lerinden, şubelerimizden ya da 444 25 25'i arayarak limit artırımı başvurunu yap, Artı Para kullanmaya hemen başl...

Artı para nasıl çekilir?

Artı Paranızı taksitli olarak kullanabilmek için yapmanız gereken, en yakın ATM'ye gitmek yada taksitli alışverişinizde NEO kartınızı kullanmak. ATM'den Taksitli Artı Para kullanımı 11 ay vadeye kadar yapılabilmektedir. ATM'den Neo Kartlar ve bankacılık işlemlerine açık kredi kartları ile işlem yapılabilecektir.

Kredili kullanılabilir bakiye ne demek?

Kullanılabilir Bakiye; Vadesiz hesabınızın anlık bakiyesidir. Vadesiz YTL hesabınıza bağlı KMH olması durumunda, hesabınızın bakiyesi ve kalan kredi limitinizin toplamı kullanılabilir bakiyeyi verecektir. Hesabınızda bloke edilmiş tutar bulunuyorsa, bloke edilen tutarlar kullanılabilir bakiye tutarından düşülmektedir.

Ziraat Bankası artı para nasıl açılır?

Ziraat Bankası ek hesap açma işlemi için öncelikle bankaya başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru işlemi internet şubesi, banka şubesi veya müşteri hizmetleri üzerinden olabilmektedir. Ek hesaplar kredili ürünler oldukları için banka tarafından onaylanması gerekmektedir.

Ek hesaptan taksitli para çekilir mi?

Ek Hesap taksitlendirme mümkün mü? Evet, 12 aya varan vadelerle Taksitli Ek Hesap kullanabilirsiniz. Ek Hesap'ınızın kullanılabilir limiti dâhilinde, 500 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Ek Hesap'ı anında kullanıp 12 aya kadar dilediğiniz vadede geri ödeyebilirsiniz.