Turkcell 4 GB internet hediye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell 4 GB internet hediye nasıl yapılır?
  2. Turkcell beleş internet nasıl yapılır?
  3. Dergilik 1 GB nasıl yapılır?
  4. Turkcell şansa tıkla nasıl yapılır?
  5. 4 GB internet nasıl yapılır?
  6. Bipten nasıl internet kazanılır 2021?
  7. Dergilikte hediye nasıl kazanılır?
  8. Turkcell Dergilik 1 GB nasıl yapılır?
  9. Şansa tıkla kampanyası nasıl yapılır?
  10. Şansa tıkla nedir?

Turkcell 4 GB internet hediye nasıl yapılır?

​​Turkcell Şirketim'e girin, 4GB İnternet Paketinizi hemen alın! Kampanya süresince Şirketim uygulamasına giriş yapan kurumsal faturalı ya da ön ödemeli hat sahibi tüm şirket yetkililerine bir ay süre ile kullanabilecekleri 4GB internet paketi hediye edilecektir.

Turkcell beleş internet nasıl yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Dergilik 1 GB nasıl yapılır?

Ücretsiz 1 GB kazanmak tamamen ücretsizdir. Uygulama telefona indirili kullanıcı giriş yapıldığında dergilik bedava 1 GB hediyesi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır. Ayrıca dergilik 1 Gb hediyesinin yanında Dergilik uygulamasında geçerli 5 GB internet kazanabilirsiniz.

Turkcell şansa tıkla nasıl yapılır?

Şansa Tıkla Kampanyası'na digital internet sitelerinde ve sosyal medyada Şansa Tıkla reklamlarına tıklayıp ulaşılan sayfada Turkcell hesabına giriş yaparak katılabilirsiniz. Kampanyaya sadece ilgili digital reklamdan tıklayarak ulaşılabilir.

4 GB internet nasıl yapılır?

Paket Bilgisi Şimdi herşey dahil paket kullananlara 4 GB Ek İnternet Paketi sadece 25 TL! Eğer herşey dahil paket kullanıyorsanız ve ek internet ihtiyacınız varsa hemen EK4GB yazıp 5555'e SMS gönderin size özel bu fırsattan faydalanın! Online İşlemlerden de satın alabilirsiniz. EK4GB yazıp 5555e gönderin.

Bipten nasıl internet kazanılır 2021?

Bip uygulaması üzerinden keşfet kısmına “BİL KAZAN” yazarak yarışmaya hemen katılabilirsiniz. Toplamda 10 sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında tüm sorulara doğru cevap verdiğinizde 1 GB barajı aştığınızda ise 250 MB bedava internet kazanırsınız.

Dergilikte hediye nasıl kazanılır?

Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazır Kart, aktif ses aboneleri Dijital Operatör Uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasına giriş yaptıktan sonra, 24 saat içinde dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır ...

Turkcell Dergilik 1 GB nasıl yapılır?

Turkcell bedava 1 GB kazanmak için her hangi bir abonelik işlemi yapmanıza gerek yoktur. Ücretsiz 1 GB kazanmak tamamen ücretsizdir. Uygulama telefona indirili kullanıcı giriş yapıldığında dergilik bedava 1 GB hediyesi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır.

Şansa tıkla kampanyası nasıl yapılır?

Şansa Tıkla Kampanyası'na digital internet sitelerinde ve sosyal medyada Şansa Tıkla reklamlarına tıklayıp ulaşılan sayfada Turkcell hesabına giriş yaparak katılabilirsiniz. Kampanyaya sadece ilgili digital reklamdan tıklayarak ulaşılabilir. Ulaşılan bu sayfa bir defa ziyaret edildikten sonra tekrar ziyaret edilemez.

Şansa tıkla nedir?

Şansa tıkla adı üzerinde bir şans kampanyasıdır. İnternette veya sosyal medyada gezinirken önünüze çıkan Turkcell reklamları için geçerlidir.