Sahibinden sitesine nasıl ilan verilir?

İçindekiler:

  1. Sahibinden sitesine nasıl ilan verilir?
  2. Sahibinden com araba ilanı vermek ne kadar?
  3. Sahibinden giriş nasıl yapılır?
  4. Arabam com kaç ilan verebilirim?
  5. Arabam com Ilanımı nasıl kaldırabilirim?

Sahibinden sitesine nasıl ilan verilir?

sahibinden.com'da İlan vermek için, üye girişi yaptıktan sonra İlan Ver linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirledikten sonra 'Devam et' linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.

Sahibinden com araba ilanı vermek ne kadar?

İkinci ücretli ilandan itibaren standart ücret (139 TL) uygulanmaktadır. **Vasıta kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 179 TL yerine indirimli olarak 135 TL'dir. İkinci ücretli ilan fiyatı 179 TL'dir.

Sahibinden giriş nasıl yapılır?

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli. Üyelik bilgilerinizi doldurduktan sonra, e-posta adresinize göndereceğimiz “Üyeliğinizi Onaylayın” e-postasında yer alan “Üyeliğimi Onayla” butonuna basarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Arabam com kaç ilan verebilirim?

arabam.com'a bireysel üyelerin 1 adet ilan vermesi ücretsizdir. Oto alım satımı yapan galeri ya da firmaların, motosiklet galerilerinin ve otomotiv şirketlerinin, yedek-parça- aksesuar firmalarının arabam.com'u ticari amaçlı kullanmaları ve ilan verebilmeleri için kurumsal üye olması gerekmektedir.

Arabam com Ilanımı nasıl kaldırabilirim?

İlanımı Nasıl Yayından Kaldırırım?
  1. Bana Özel > İlan Yönetimi > İlanlar > Yayında Olan bölümünden yayından kaldırmak istediğiniz ilana ait İşlemler menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.
  2. İlan Detay sayfasında İlan İşlemleri menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.