Vestel akıllı saat suya dayanıklı mı?

İçindekiler:

  1. Vestel akıllı saat suya dayanıklı mı?
  2. En iyi Akıllı Saat hangisi?
  3. Vestel akıllı bileklik hangi uygulama?
  4. Vestel akıllı saat kaç mm?
  5. Akıllı saat nasıl resetlenir?
  6. Vestel akıllı bileklik ne kadar?
  7. Vestel akıllı saat ne işe yarar?
  8. Vestel akıllı saat iphone uyumlu mu?
  9. 3 ATM su geçirmez ne demek?
  10. Akıllı saat açılmıyor ne yapmalıyım?
  11. Akıllı saat ID numarası nedir?

Vestel akıllı saat suya dayanıklı mı?

Vestel Akıllı Saat ile Kendinizi Dinleyin Yüksek kapasiteli bataryasıyla kesintisiz olarak saatlerce kullanabileceğiniz akıllı saatin, suya dayanıklı kasası sayesinde yağışlı havalarda da ürünü kolunuzdan çıkarmadan çalıştırabilir, akıllı cihazlarınızdan gelen bildirimleri saatiniz aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

En iyi Akıllı Saat hangisi?

1. Apple Watch Series 6. En iyi akıllı saat içeriğimizin 1. sırasında yer alan Apple Series 6, yeni sensörleriyle kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor. 32 GB dahili hafızası bulunan saat, bu sayede istenilen uygulamayı kaldırabiliyor. Uyku takibi bulunan Apple Seri 6, yüksek fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Vestel akıllı bileklik hangi uygulama?

Vestel bileklikler, Android ve iOS platformlarını destekleyen ürünlerdir. "VFit" uygulamasını Google Play ve App Store mağazalarından indirerek telefonunuza kolayca yükleyebilirsiniz.

Vestel akıllı saat kaç mm?

Vestel Akıllı Saat özellikleri Saat, 12 mm'lik paslanmaz çelik gövdeyle geliyor. Dikdörtgen bir tasarıma sahip saatin, kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı renk alternatifi mevcut. Bu arada saatte 1.3 inçlik IPS ekranın kullanıldığını belirtelim.

Akıllı saat nasıl resetlenir?

Saatinizdeki GERİ düğmesine basın, Ayarlar ekranını bulana kadar ekranı yukarı kaydırın, Ayarlar > Genel ayarlar > Ürününüz hakkında > Saatinizi yeniden başlatın yolunu izleyin. Önce Saatinizi yeniden başlatın'a, sonra da simgesine dokunarak yeniden başlatmayı onaylayın.

Vestel akıllı bileklik ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 4 Vestel Akıllı Bileklik modeli içerisinde en ucuz Vestel Akıllı Bileklik fiyatı 144.0 TL iken, en yüksek Vestel Akıllı Bileklik fiyatı 225.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Vestel akıllı saat ne işe yarar?

Üzerlerinde barındırdıkları sensör sayesinde nabız ölçebilmekteler. Ne kadar verimli olduğu tartışılır ama uyku takibi de mevcut. Uyku takibi özelliği ile kaç saat uyuduğunuz ve bu uykunuzun ne kadarında derin uykudaydınız gibi veriler üretebilmekteler. Akıllı telefonunuza gelen bildirimleri de gösterebilmekteler.

Vestel akıllı saat iphone uyumlu mu?

Bluetooth 4.0 desteği bulunan Vestel akıllı saat modeli iOS ve Android platformlarıyla uyumlu olarak çalışıyor. Bunun için App Store ya da Google Play üzerinden VFit+ uygulamasını indirmeniz yeterli. Kırmızı ve Mavi kordon seçenekleriyle satılan saatte siyah kordon seçeneği ise hediye olarak geliyor.

3 ATM su geçirmez ne demek?

3 ATM kol saatlerinde kullanılan en düşük basınç derecesidir. Bu dereceli saatler suya karşı en savunmasız saatlerdir. Ülkemizde musluk sularından çıkan sular ortalama 8 ATM basınç ile akmaktadır. O yüzden 3 ATM su geçirmezlik derecesi olan saatinizi mümkün oldukça sudan uzak tutmalısınız.

Akıllı saat açılmıyor ne yapmalıyım?

Cihazı sıfırlayın: Klasik bir Türk yöntemi olan cihazı kapatıp - açmak, en basit ama işe yarar yöntemlerden bir tanesidir. Apple Watch cihazınız hiçbir şekilde açılmıyorsa, akıllı saati yeniden başlatmak sorunu çözebilir. Bunun için cihazın yanında bulunan iki düğmeye aynı anda basın ve en az 15 saniye bekleyin.

Akıllı saat ID numarası nedir?

Saatin ID numarası Bu, uygulama üzerinden sağlanabilen eşsiz bir cihaz numarasıdır. Saat üzerindeki bütün kayıtlar bulut tabanlı uygulama depolamasında tutulmaktadır. Eğer saatinizi kaybeder veya değiştirirseniz bütün ayarlarınız kaydedilecektir.