İbu uzaktan egitim mi?

İçindekiler:

  1. İbu uzaktan egitim mi?
  2. İbu canlı derse nasıl girilir?
  3. İbu ders seçimi nasıl yapılır?
  4. Aibü uzaktan mı Yüz Yüze mi?
  5. Aibü açılacak mı?
  6. Uluslararası Balkan Üniversitesi Özel mi?

İbu uzaktan egitim mi?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, YÖK Başkanlığının COVID-19 durumu karşısında aldığı kararlar çerçevesinde önlisans, lisans ve lisansüstü teorik derslerini uzaktan öğretim yoluyla yapacak.

İbu canlı derse nasıl girilir?

Bu linki takip ederek canlı derslere katılmanız mümkündür. Ders video linklerine ve dökümanlarına ibuzem sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. İBUZEM sistemine giriş yapmak için http://ueys.ibu.edu.tr adresini kullanabilir ya da İBUZEM ana sayfasından Sisteme Giriş butonuna tıklayabilirsiniz.

İbu ders seçimi nasıl yapılır?

Internetten yapılacak. bys.ibu.edu.tr adresinden. Elden ders kaydı yapılmıyor. Sadece ve sadece internet üzerinden yapabilirsiniz.

Aibü uzaktan mı Yüz Yüze mi?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi senatosunda alınan kararla yüz yüze eğitime başlıyor. BAİBÜ Hibrit (Karma) Eğitim Modeli ile 5 fakülte ve 2 yüksekokulda Bahar Döneminde eğitim – öğretime başlayacak. ... 2020-2021 Bahar Yarıyılı yılında Hibrit (Karma) Eğitim Modeli ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edilecek.

Aibü açılacak mı?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi de 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi yayınlandı. Buna göre, üniversite 5 Ekim Pazartesi günü açılacak.

Uluslararası Balkan Üniversitesi Özel mi?

Balkan Üniversitesi bir vakıf üniversitesidir. Ayrıca Erasmus ve Mevlana Değişim programları ile tam olarak bir uluslararası üniversite niteliğindedir.