Trabzon Rize Havaş kaç TL?

İçindekiler:

  1. Trabzon Rize Havaş kaç TL?
  2. Trabzon Havaş çalışıyor mu?
  3. Trabzon Havaş nereye kadar gidiyor?
  4. Trabzon'dan Giresun'a Havaş var mı?
  5. Rize'den Trabzon Havaalanına nasıl gidilir?
  6. Rize Havaş nereden kalkıyor?
  7. Rize'den Trabzon'a Havaş kaçta kalkıyor?
  8. Havaş parası ne kadar?
  9. Havaist ucreti ne kadar?
  10. Trabzon Havaalanı dolmuşları nereden kalkıyor?

Trabzon Rize Havaş kaç TL?

Trabzon Havaş Servisleri, Havalimanı ile Şehir Merkezi arasında karşılıklı olarak sefer yapmaktadır....Havaş Otobüsleri Bilet Fiyatları:
Hopa43,00 TL (KDV dahil)
Pazar30,00 TL (KDV dahil)
Çayeli30,00 TL (KDV dahil)
Rize25,00 TL (KDV dahil)
6 satır daha

Trabzon Havaş çalışıyor mu?

Trabzon Havalimanı'na düzenlenen tüm uçuşlar için Trabzon Havaş tarafından otobüs seferi düzenlemektedir. Havaş otobüsleri yolcu çıkışı tamamlanmasından itibaren yarım saat içerisinde havalimanı'ndan hareket etmektedir. Havaş Servis Otobüslerini, Havalimanı gelen yolcu çıkışında rahatlıkla görebilirsiniz.

Trabzon Havaş nereye kadar gidiyor?

Havaş Otobüsleri; Trabzon Havalimanı ile Şehir Merekzine, Hopa, Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Pazar, Çayeli, Rize, Derepazarı, İyidere, Of, Tirebolu, Görelei Çavuşlu, Eynesil, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı ve Akçabat merkezleri arasında hergün sefer düzenlemektedir.

Trabzon'dan Giresun'a Havaş var mı?

HAVAŞ servis otobüsleriyle Trabzon Havalimanı'ndan Giresun'un Eynesil, Çavuşlu, Görele ve Tirebolu ilçelerine de doğrudan ulaşabilmek mümkündür. ... Trabzon Havalimanı'ndan Tirebolu'ya yolculuk yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Rize'den Trabzon Havaalanına nasıl gidilir?

Rize'den Trabzon havalimanı'na gitmek için Havaş ve Havabüse benzer havaalanı otobüsü), özel Transfer servis araçları, Ticari taksiler ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Trabzon havalimanına gidiş en ucuz olarak havaist otobüsleri ile sağlanmaktadır.

Rize Havaş nereden kalkıyor?

0554 537 13 77
Yolcu Alma Noktaları
PazarAtina Cafe Önü
ÇayeliÇiçek Taksi Karşısı Otobüs Durağı
RizeKütüphane Önü
DerepazarıAltgeçit Çıkışı
6 satır daha

Rize'den Trabzon'a Havaş kaçta kalkıyor?

Rize'den Trabzon Havalimanı Havaş Saatleri
HopaArhaviRize
03:3003:4505:30
04:3004:4506:30
08:0008:1510:00
09:0009:1511:00
9 satır daha

Havaş parası ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 18 ve 24 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz. Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır.

Havaist ucreti ne kadar?

İstanbul Havalimanı ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Havaist en çok kullanılan ulaşım yöntemidir. 19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir.

Trabzon Havaalanı dolmuşları nereden kalkıyor?

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin önünden kalkan Havaalanı-Meydan minibüsleri yine 2 TL'den hizmet veriyor. Ayrıca Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'nden havaalanına yine aynı ücreti ödeyerek minibüslerle ulaşmanız mümkün.