Meb e-posta adresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Meb e-posta adresi nasıl alınır?
  2. Okulun web sitesine nasil girilir?
  3. Meb e posta adresi nedir?
  4. K 12 eğitimi nedir?
  5. k12 tr nasıl girilir?

Meb e-posta adresi nasıl alınır?

Yeni e-posta sistemi https://posta. meb.gov.tr adresi üzerinden hizmet verecektir. Web tarayıcısının adres çubuğuna “https://posta. meb.gov.tr” yazarak kurumsal eposta giriş ekranına erişim sağlayabilirsiniz.

Okulun web sitesine nasil girilir?

Okulunuzun web sitesinde değişiklik yapmak için öncelikle web panele giriş yapmanız AÇIKLAMA: gerekmektedir. Okulunuzun web adresinden sonra /mebpanel diye yazıp bu şekilde giriş yapabileceksiniz. Okulunuzun e-posta adresi ve şifrenizle eğer giriş yapamıyorsanız İl/İlçe MEM ilgili kişiye başvurunuz.

Meb e posta adresi nedir?

Sunucu Adı:posta. meb.gov.tr • Kullanıcı Adı:adınız.soyadınız@meb.gov.tr • Parola : meb.gov.tr uzantılı elektronik posta adresinin şifresi yazılır.

K 12 eğitimi nedir?

.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya'daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . ... Türkiye'de .tr uzantısından önce k12.tr şeklinde kullanılır. Anlamı “K” Kindergarten'in başharfi, 12 rakamı da üniversite veya kolej öncesi son sınıftan gelmektedir.

k12 tr nasıl girilir?

Daha önceden meb.k12.tr uzantılı web adresi almamış okullar mutlak suretle http://www.meb.k12.tr adresinden “Yönetim Paneline” girerek web sitelerini oluşturacaklardır. Dönüşümden dolayı yeni oluşturulan okullar veya yeni açılan kurum/okullarımız Yeni Web Adresi oluşturarak işlemlerine devam edeceklerdir.