Sarsılmaz silahın sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Sarsılmaz silahın sahibi kim?
  2. K11 kaç gram?
  3. G3 menzili kaç metre?
  4. SAR 9 Mete kaç kilo?
  5. Tabanca susturucu yasak mi?
  6. Sarsılmaz tabancanın en iyisi hangisi?
  7. Tabanca Yivli mi?

Sarsılmaz silahın sahibi kim?

Sarsılmaz Silah Sanayi'nin patronu Nur Ala Sarsılmaz. İlk silahına 20 yaşında sahip olmuş, 5 tüfeği 3 tabancası bulunuyor bayan Sarsılmaz'ın.

K11 kaç gram?

Ağırlık 1000 gr. ( K11, her koşulda kolay kullanım için tasarlanan bir model olarak dikkat çekiyor.

G3 menzili kaç metre?

Heckler & Koch G3
Kalibre7,62 (.30 inç)
Atış hızı600 mermi/dak(rpm)
Etkili menzil400 metre
Nişangahön sabit, arka sökülebilir dürbün
16 satır daha

SAR 9 Mete kaç kilo?

Sarsılmaz'ın tamamen yerli tasarım ve mühendislikle ürettiği SAR 9 METE, “Tabancaların en iyisini üretmek” felsefesiyle hayata geçirilen bir projenin ürünü. Yeni nesil hafif polimer gövdeli SAR 9 METE, yalnızca 750 gram ağırlığa sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Tabanca susturucu yasak mi?

Silahlara takılabilen lazerler ile silahların sesini azaltmaya ya da gizlemeye yarayan susturucu cihazların ithaline izin verilmemektedir.

Sarsılmaz tabancanın en iyisi hangisi?

Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) başlattığı "Özgün Yerli Tabanca Projesi" kapsamında Sarsılmaz tarafından tamamı yerli tasarım ve olanaklarla geliştirilen ve "Türkiye'nin özgün ve yerli tabancası" olma özelliği taşıyan SAR 9 serisinin versiyonu SAR 9X, ABD'de "2020 Yılının En İyi Tabancası" seçildi.

Tabanca Yivli mi?

günümüz piyade tüfeklerinin tamamına yakını ve tabancaların tamamı yivli silah kategorisinde yer alırlar. Top gibi ağır silahlar yivli veya yivsiz olarak üretilebilseler de uzun menzilli toplar daima yivli namluya sahiptirler.