Beyaz propolis ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Beyaz propolis ne işe yarar?
  2. Beyaz propolis nasıl kullanılır?
  3. Propolis kaç yaşında başlanır?
  4. Propolisi nasıl kullanabiliriz?
  5. Propolis tarihi geçer mi?

Beyaz propolis ne işe yarar?

Arıcılar arasında preboli ya da arı zamkı olarak da bilinen propolis, arıların kovan içinde yer alan peteklerin sterilizasyonunu sağlamak, dışarıdan gelen böcek, mantar, bakterilere karşı kovanı korumak, bal peteklerini onarmak ve güçlendirmek için kullandığı bir üründür.

Beyaz propolis nasıl kullanılır?

Etken Madde; Propolis Yardımcı Madde- Çözücü; Su Kullanım Şekli; Yetişkinlerde, sabah ve/veya akşam 20 damla (1 şişe 20 gün kullanım süresi) Çocuklarda, Sabah 5 damla ; akşam 5 damla olacak şekilde veya tek seferde toplam 10 damla şeklinde tüketilebilir.

Propolis kaç yaşında başlanır?

Kullanım Önerisi: 2 yaşına kadar sabahları aç karnına 1 çay kaşığı, 2 yaşından sonra 1 tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir. Doğrudan veya ekmek, süt, yoğurt gibi gıdalarla beraber tüketilebilir.

Propolisi nasıl kullanabiliriz?

En çok kullanılan propolis ürünü sıvı damla şeklindedir. Damla ürünü bal, yoğurt, ekmek, pekmez vb. gıdalara damlatarak tüketebilirsiniz. Suda çözünür olanı su, süt, meyve suyu, çay, kahve vb. içeceklerinize damlatarak tüketebilirsiniz.

Propolis tarihi geçer mi?

Üretim tarihinden itibaren son kullanma tarihi 2 yıldır. BEE PROPOLİS® Arı sütü ile aynı mıdır? Kesinlikle hayır, Arı Sağlığının kaynağı Bee Propolis'dir.