Araç farını ne temizler?

İçindekiler:

  1. Araç farını ne temizler?
  2. Far içindeki su nasıl giderilir?
  3. Kum zımpara nedir?
  4. Su zımpara nedir?

Araç farını ne temizler?

Öncelikle diş macununu farın belli bölgelerine sürün. Ardından araç farlarını bir bez yardımı ile ovalayın. Son olarak da ovaladığınız yüzeyi bir bez ile silerek diş macunu tabakasını temizleyin.

Far içindeki su nasıl giderilir?

Hava deliklerinin açık olduğundan emin olmak gibi, Far camlarındaki buğunun gitmesine yardımcı olabilir. Ayrıca farı komple söküp, tüm elektrik bağlantılarından ve ampullerden kurtulduktan sonra far camına saç kurutma makinesi ile sıcak hava tutarak yoğuşmanın gitmesini sağlayabilirsiniz.

Kum zımpara nedir?

Kum numarası ne kadar büyükse, finisaj sonuçları o kadar incedir. Düşük kum numaraları daha kaba bir kağıt anlamına gelir ve bu kağıtlar hızlı malzeme zımparalama için kullanılır. Örneğin kum büyüklüğü 180 ince finisaj için uygundur, kum büyüklüğü 60 ise malzemeyi daha hızlı zımparalar.

Su zımpara nedir?

Su zımparaları özellikle, otomotiv, ahşap, mermer ve metal sanayiinde hem ıslak hem de kuru olarak kullanılabilir, Silikon karbit aşındırıcısı ve dayanıklı kağıt mesnedi ile mükemmel yüzey elde eden, yüksek performanslı ve çok amaçlı bir üründür.