Selin yağ kimin?

İçindekiler:

  1. Selin yağ kimin?
  2. Selin ayçiçek yağı nerede üretiliyor?
  3. Sole SIVI yağ nerede üretiliyor?
  4. Yudum Ayçiçek Yağı Türk malı mı?
  5. Yudum ve Sırma yağları kime ait?
  6. Sole ayçiçek yağı fabrikası nerede?

Selin yağ kimin?

Yağ ticaretinin ünlü markası Selin'in iki ortağı Sedat ve Mustafa Seyrek, aldıkları 3,6 milyon liralık hisseyle borsanın önemli gıda şirketi Etiler Marmaris'e ortak oldu. 1964'ten bu yana hizmet veren ünlü gıda şirketi Etiler Marmaris'in yeni ortağı Selin yağlarının üreticisi İzmir merkezli Güney Tüketim Malları San.

Selin ayçiçek yağı nerede üretiliyor?

ŞTİ. İzmir Kemalpaşa'daki Dolum ve Ambalajlama Tesisimiz Türkiye'de önemli bir rol ve pazar payına sahiptir. Çanakkale, Gelibolu'da bulunan Ham Ayçiçek Yağı üretim fabrikamız yaklaşık 300 Ton/Gün kapasiteli olup oldukça faaldir.

Sole SIVI yağ nerede üretiliyor?

Sole Yağ, Bim Birleşik Mağazalar A.Ş. adına 1972 yılında kurulan ARI RAFİNE ve YAĞ SANAYİ A.Ş tarafından üretilmektedir. Balıkesir OSB Entegre Hamyağ ve Rafinasyon tesisiyle, üretim yapan firma 100% yerli sermaye ile kurulmuştur.

Yudum Ayçiçek Yağı Türk malı mı?

Türkiye'nin sıvıyağ sektörünün lider markası Yudum, sektöründe en çok tercih edilen ve en yaygın dağıtılan ve tüketilen markasıdır. Zeytinyağı üretimi ilk olarak 1975 yılında İstanbul Haliç fabrikasında başlamıştır.

Yudum ve Sırma yağları kime ait?

GEÇTİĞİMİZ günlerde Turkish Bank'ın hisselerini almak için Özyol Ailesi ile prensipte anlaşan Kuveytli NBK (National Bank of Kuwait) Capital Private Equity, dünyaca ünlü spekülatör George Soros'a ait Türk gıda yağ üreticisi Yudum Gıda'nın yeni sahibi oldu.

Sole ayçiçek yağı fabrikası nerede?

🛒Sole Margarin 250 gr.'lık ambalajda 1,25 ₺'ye satılmaktadır. 🔬#KimÜretiyor Her üç ürün de Besler Gıda ve Kimya San. ve Tic. A.Ş. tarafından İstanbul Pendik fabrikasında üretilmektedir.