Öğretmen çocuklarına burs veriliyor mu?

İçindekiler:

  1. Öğretmen çocuklarına burs veriliyor mu?
  2. Toplum Gönüllüleri Vakfı Nedir?
  3. Polis çocuğu burs alabilir mi?
  4. Devletçe okutulan çocuklara aile yardımı yapılır mı?
  5. TOG amacı nedir?
  6. TOG ne is yapar?
  7. Ahbap burs başvurusu 2020 ne zaman?

Öğretmen çocuklarına burs veriliyor mu?

TOG Öğretmen Çocukları Bursu miktarı ve süresi nedir? 2018-2019 dönemi TOG Öğretmen Çocukları Bursu miktarı 255 TL olarak belirlendi. Bursiyere, eğitimine başarıyla devam ettiği ve gönüllülük faaliyetlerine katıldığı sürece, aylık ödemeler halinde yıllık 10 ay süreyle bursu ödeniyor.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Nedir?

Toplum Gönüllüleri, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan bir değişim ve dönüşüm projesidir. ... Bu projeler, sadece toplumsal katkı sağlamakla kalmazlar, asıl önemlisi gençlerin sorumluluk sahibi aktif bireyler olmalarını sağlar ve kişisel gelişimlerini destekler.

Polis çocuğu burs alabilir mi?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile haklarında soruşturma açılan, terör örgütleri ile iltisakı, irtibatı veya sempatisi olduğu tespit edilen, açığa alınan, ihraç edilen veya tutuklanan emekli ve çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarının çocuklarına burs ve eğitimi yardımı ...

Devletçe okutulan çocuklara aile yardımı yapılır mı?

657 sayılı Kanunun 206 ncı maddesinde burs alan veya Devletçe okutulan çocuklara aile yardımı ödeneği verilemez ifadesi yer almakla birlikte, 29.05.2012 tarihli ve 2012/1 numaralı Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararının 11inci maddesine istinaden, 15.07.2012 tarihinden itibaren, çocuk için verilen aile yardımı ödeneği, ...

TOG amacı nedir?

Toplum Gönüllüleri, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan bir değişim ve dönüşüm projesidir. Aralık 2002'de kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi amaçlar.

TOG ne is yapar?

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), gençlere ve gençlik çalışanlarına dünyanın çeşitli ülkelerinden akranlarıyla sosyal, kültürel ve eğitsel paylaşımlarda bulunabilecekleri uluslararası hareketlilik imkanları sağlar.

Ahbap burs başvurusu 2020 ne zaman?

*Üniversite 1. Sınıf öğrencileri ÖSYM başarı puanları üzerinden değerlendirilecektir. 2020 Kasım ayı içerisinde başvuruya açılmaktadır.