TV Plus üyeliği ne kadar?

İçindekiler:

  1. TV Plus üyeliği ne kadar?
  2. TV Plus Üyelik nasıl yapılır?
  3. TV+ nasıl alınır?
  4. TV+ uygulaması nedir?
  5. TV Plus üyeliği nedir?
  6. TV+ hangi kanallar var?
  7. Turkcell Cep paketi nedir?
  8. TV+ hangi ligler var?

TV Plus üyeliği ne kadar?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Giriş TV+ Paketi : 15,99 TL. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Giriş TV+ 30 GB Paketi : 47,90 TL/ay.

TV Plus Üyelik nasıl yapılır?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV+ nasıl alınır?

TV+ Paketleri nasıl satın alınır? TV+ Paketleri nasıl satın alınır? NET yazıp 2200'a ​göndererek aylık 2,9 TL olan +Net Paketi'ne üye olarak uygulama içinden dilediğiniz filmi kiralayıp izleyebilir, Wi-Fi üzerinden bağlanarak sevdiğiniz programları, onlarca kanal yayınını izleyebilirsiniz.

TV+ uygulaması nedir?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. TV+ ile, en beğenilen TV kanalları, filmleri ve dizileri dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

TV Plus üyeliği nedir?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. ... TV+, çoklu ekran erişimi, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile eşsiz bir TV deneyimi sunulmaktadır.

TV+ hangi kanallar var?

GENEL EĞLENCE
KANAL NOKANAL ADI
21TRT1 HD
22KANAL D HD
23STAR TV HD
24ATV HD
14 satır daha

Turkcell Cep paketi nedir?

Cep Paketi ile bilgisayarınızda, cep telefonu ve tabletinizde 80'den fazla TV kanalını izleyebilirsiniz. Dilediğiniz programları 25 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz.

TV+ hangi ligler var?

İngiltere Premier Ligi ve NBA'nın dışında Formula 1 yarışları, Çin Futbol Ligi, teniste ATP Tour maçları, Türkiye Voleybol Ligi, Barcelona TV ve Bayern TV gibi zengin spor içerikleri de yakında Turkcell TV+'ın spor kanalında HD yayın kalitesinde izlenebilecek.