Ambilight özelliği nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Ambilight özelliği nasıl açılır?
  2. Philips Ambilight TV nasıl kullanılır?
  3. Philips Ambilight ömrü ne kadar?
  4. Ekran Ambilightlı ne demek?
  5. Philips Hue ne işe yarar?
  6. Ekran Ambilight nedir?
  7. Ambilight LED nedir?
  8. LED ampul ömrü ne kadar?
  9. Philips 58pus8505 62 kaç hz?
  10. 50 inch TV kaç cm?
  11. SimplyShare ne demek?

Ambilight özelliği nasıl açılır?

Ambilightaçmak ve kapatmak için Ambilight tuşuna basın. Ekranda Ana menüyü açmak için h (Ana sayfa) tuşuna basın. Ana menüde TV üzerindeki ses seviyesi - veya + (sol veya sağ) ve kanal - veya + (aşağı veya yukarı) tuşlarına basarak gezinebilirsiniz. Seçiminizi onaylamak için yeniden h tuşuna basın.

Philips Ambilight TV nasıl kullanılır?

Ambilight etkisinden en iyi şekilde yararlanabilmek için odadaki ışığı kısın. TV'yi duvardan en fazla 15 cm uzağa yerleştirin. • TV için ideal izleme mesafesi, çapraz ekran boyutunun üç katıdır. Otururken, gözleriniz ekranın ortasıyla aynı seviyede olmalıdır. Güç kablosunu TV'nin POWER soketine takın.

Philips Ambilight ömrü ne kadar?

Cevap: Hayır. LED lambaların kullanım ömrü 15 yıldan başlar. Sadece akşamları oturma odasında günde ortalama 3 saat kullanılan bir LED lamba, aralıksız 15 yıl boyunca bozulmadan ışık vermeye devam eder. Bu sayede sürekli ampulleri değiştirmek gerekliliği ortadan kalkar.

Ekran Ambilightlı ne demek?

ambilight teknolojisinin temel çalışma prensibi televizyonun arkasına yerleştirilmiş aydınlatma sistemi ile duvarınıza ışık yansıtılmasıdır. yansıyan ışığın rengini isterseniz manuel olarak ayarlayabilirsiniz isterseniz de ekrandaki görüntünün ana rengine göre televizyon otomatik olarak ayarlar. bir anlamda, çöl ...

Philips Hue ne işe yarar?

Philips Hue gündelik yaşama akıllı aydınlatmayı getirir, ışıkları otomatikleştirerek herkesin kendine özel anlar yaratmasını sağlar. Bluetooth veya Hue Bridge kullanarak Philips Hue dünyasına dilediğiniz gibi başlayabilirsiniz.

Ekran Ambilight nedir?

Ambilight teknolojisi sayesinde ışığın rengi ortama göre otomatik bir şekilde ayarlanır. Bu şekilde daha iyi bir ekran deneyimi sunar. Ambilight teknolojisinin en önemli özellikleri arasında ekranı genişletmesi gelmektedir. Arka tarafa ekranı yansıtır ve böylece daha geniş bir ekranda izleme imkanı sunmaktadır.

Ambilight LED nedir?

Ambilight, televizyonun arka kenar kısımlarında yer alan ve ekrandaki renklere göre yanabilen floresan teknolojisi olarak tanımlanıyor. Ambilight televizyonlar, akşam film izlerken ya da televizyondan oyun oynarken ekranda ne varsa onun rengini arkasındaki duvara yansıtıyor.

LED ampul ömrü ne kadar?

Genellikle %70'in altına düştüğünde LED lambanın ömrünün sonuna gelinmiştir. (L70 kuralı) Öte yandan işletme, bakım ve lamba değiştirme maliyetleri toplamında bakıldığında LED lambalar çok uzun ömürlüdür; kullanım ömrü 15000 saat / 15 yıl* gibi uzun sürelerden başlar.

Philips 58pus8505 62 kaç hz?

Philips 58PUS8505 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Özellikleri
Ses Çıkış Gücü (RMS): 20 W
Smart TV:
Wi-Fi:
Yenileme Hızı: 2100 Hz
Enerji Sınıfı: A+
1 satır daha

50 inch TV kaç cm?

Günümüz teknoloji dünyasında oyun ve videoların görüntü kaliteleri arttıkça televizyon ve monitörler daha geniş ekran boyutlarıyla üretilmektedir. Düz veya kavisli şekilde üretilen 50 inç / 127 cm televizyon ve LED ekranlar geniş paneli sayesinde kullanıcıların yüksek seyir performansı elde etmelerini hedefler.

SimplyShare ne demek?

Philips SimplyShare, akıllı telefonunuzu kullanarak multimedya içerik (resimler, ses ve video dosyaları gibi) akışı gerçekleştirmenize ve bu içerikleri oynatıcınız veya DLNA uyumlu herhangi bir cihaz üzerinden aynı ev ağında oynatmanıza veya çalmanıza olanak tanır.