Kastamonu Hangi elektrik aboneliği?

İçindekiler:

  1. Kastamonu Hangi elektrik aboneliği?
  2. Baskentedas nedir?
  3. Enerjisa abonelik kaç TL?
  4. Ankara elektrik Dağıtım kimin?
  5. Başkent elektrik abonelik kaç lira?
  6. Edaş elektrik sahibi kimdir?

Kastamonu Hangi elektrik aboneliği?

Kastamonu bölgesinde yeni bir ev veya iş yerine taşınıyorsanız, ilk yapacağınız işlemlerden biri elektrik aboneliği açtırmak olacaktır. Yeni aboneliği şehirde görevli tedarikçi olan Enerjisa Başkent Elektrik ile yapmanız gerekmektedir.

Baskentedas nedir?

Bu karar doğrultusunda Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. ... Aynı yıl TEDAŞ Müesseseleri olarak varlıklarını il düzeyinde sürdüren Ankara ve Kırıkkale Elektrik Dağıtım Müesseseleri, TEDAŞ'a bağlı ortaklık halinde, Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ne (Başkent EDAŞ) dönüştürülmüştür.

Enerjisa abonelik kaç TL?

Elektrik abonelik bedeli Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir.

Ankara elektrik Dağıtım kimin?

BAŞKENT EDAŞ 9. dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BAŞKENT EDAŞ), Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Kırıkkale, Karabük, Çankırı ve Bartın şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 6.899.700 nüfusa sahiptir. BAŞKENT EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.

Başkent elektrik abonelik kaç lira?

Ankara'da 2020 yılı güncel elektrik aboneliği açtırma ücreti 198 TL'dir. Abonelik açtırmak için ödenen bu ücret güvence bedeli, kesme-bağlama bedeli ve damga vergisini içermektedir.

Edaş elektrik sahibi kimdir?

Türkiye Elektrik Dağıtım
TürDevlet Kurumu-KİT
Kuruluş1994
Genel merkeziNasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Balgat/Çankaya/Ankara
Kilit kişilerÖmer Sami Yapıcı (Genel Müdür)
Gelir17.139.179.569 TL (2012)
3 satır daha