Bahcesehir Üniversitesi ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. Bahcesehir Üniversitesi ne zaman açılıyor?
  2. Bahçeşehir Üniversitesi kayıt ne zaman?
  3. BAU ne zaman kapanıyor?
  4. Bahçeşehir Üniversitesi dersler online mı?
  5. Bahçeşehir Üni online mı?
  6. Yeditepe Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?
  7. Bahçeşehir Üniversitesi Yüz yüze eğitime başlayacak mı?
  8. BAU Online mı Yüz Yüze mi?
  9. BAU dersler online mı?

Bahcesehir Üniversitesi ne zaman açılıyor?

Büyük bir mutlulukla söylemeliyiz ki 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemimizi, (Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi), (Hazırlık Okulu) ve (Diğer Fakülteler) tarihleri itibariyle kampüslerimizde yüz yüze eğitimle başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

Bahçeşehir Üniversitesi kayıt ne zaman?

Uluslararası Ön Lisans ve Lisans öğrencilerinin 2021-2022 akademik yılı güz yarıyılı kabul ve kayıt süreleri. Kabul, Üniversiteye kayıt ve mali işlemlerin Cuma günü tamamlanmış olması gerekmektedir.

BAU ne zaman kapanıyor?

Kesin Kayıt İçin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Mali İşler Daire Başkanlığı haftaiçi 20:00 a kadar Cumartesi günleri ise 10:00-16:00 arasında kayıt işlemlerine devam etmektedirler.

Bahçeşehir Üniversitesi dersler online mı?

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Korona virüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretime, uzaktan eğitim sistemiyle devam edecek. 23 Mart tarihinde başlayacak eğitimler, yüz yüze derslere destek olması amacıyla itslearning yönetim uygulaması ve ücretsiz Adobe Connect sanal sınıf sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Üni online mı?

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)'nun 19 Mart'ta aldığı bahar dönemi derslerinin uzaktan eğitim (online) olarak yapılması kararı doğrultusunda 23 Mart'tan itibaren öğrencilerimiz, Itslearning ve Adobe Connect sistemlerimiz üzerinden asenkron ve senkron derslerle öğrenim sürecine aralıksız devam etmektedir.

Yeditepe Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?

Sevgili Diş Hekimliği Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencileri, (YKS-2021 Sınavı ile kayıt olup Hazırlık Yeterlik Sınavını geçen ÖĞRENCİLER, YKS-2020 Sınavı ile kayıt olup Hazırlık Okulunu bitirmiş ÖĞRENCİLER ve YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER) Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Öğretim Yılı 21 Eylül 2021 ...

Bahçeşehir Üniversitesi Yüz yüze eğitime başlayacak mı?

Büyük bir mutlulukla söylemeliyiz ki 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemimizi, (Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi), (Hazırlık Okulu) ve (Diğer Fakülteler) tarihleri itibariyle kampüslerimizde yüz yüze eğitimle başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

BAU Online mı Yüz Yüze mi?

YÖK'ün 26 Mart tarihinde ilan ettiği yeni kararı gereğince BAU olarak akademik takvimde belirtilen bahar dönemi çerçevesinde derslerimizin online olarak devam ettirilmesi, uzaktan eğitimle yapılamayan uygulamalı derslerin sağlık koşullarının izin verdiği ve daha sonra duyurulacak tarihlerde, yaz aylarının başında, yüz ...

BAU dersler online mı?

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Korona virüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretime, uzaktan eğitim sistemiyle devam edecek. ... Sürecin etkin ve verimli bir şekilde ilerleyebilmesi adına Bahçeşehir Üniversitesi, sınıfları online platforma taşıma kararı aldı.