ABC deterjan hangi şirketin?

İçindekiler:

  1. ABC deterjan hangi şirketin?
  2. Parodontax israil malı mı?
  3. Vim temizlik ürünleri hangi firmanın?
  4. Parodontax hangi ülkeye ait?
  5. Mehmet Başer kimdir?
  6. Ace hangi firmanın?
  7. Fairy hangi ülkenin markası?

ABC deterjan hangi şirketin?

O zamanlar kimsenin aklına bile getiremediği “Bir Türk firması olarak, dünya çapında ürünler üretmek” vizyonu, büyük başarılarının motor gücü oldu. ABC Deterjan ya da o günkü adıyla Başer Kimya, ilk kurulduğunda yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretiyordu.

Parodontax israil malı mı?

Parodontax Hangi Ülkenin Ürünü Malı Markası Parodontax, 1937 yılında Dr. Focke tarafından geliştirilen markanın sahibi GlaxoSmithKline plc (GSK) ilaç ve kişisel bakım şirketidir. İngiliz şirket…

Vim temizlik ürünleri hangi firmanın?

Vim, Lever Brothers tarafından üretilen bir dizi ev temizlik ürünüdür. Vim markası şu anda Avrupa çok uluslu şirketi Spotless Group'a aittir. William Lever tarafından yaratılan ilk ürünlerden biri olan Vim ovma tozu, ilk olarak 1904 yılında Monkey Brand arındırıcı sabunun bir dalı olarak piyasaya çıktı.

Parodontax hangi ülkeye ait?

Parodontax, Alman diş macunu markasıdır. Şu an İngiliz şirketi GlaxoSmithKline tarafından sahiplenmekdedir.

Mehmet Başer kimdir?

1958 yılında Karayaka Beldesi'nde doğdu. İlk ve orta okulu Karayaka Beldesi'nde tamamladı. Lise eğitimini Samsun Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. 1981 yılında polis okuluna polis adayı olarak girdi. 1982 mayıs ayında polis memuru olarak Kırklareli iline tayın oldu.

Ace hangi firmanın?

Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir. İtalya merkezli şirket İtalya, Portekiz ve Fas'ta üretim tesislerine sahiptir. Ürünleri 50'den fazla ülkede satılmaktadır.

Fairy hangi ülkenin markası?

Fairy markası Procter & Gamble (P&G) şirketine aittir. Fairy isminin Türkçe karşılığı Peri anlamına geliyor. Amerikan merkezli şirketin ilk ürünü 1898 yılında piyasaya sürüldü. 1900 yılında Fairy sabunları satışa çıktı.