İTÜ kütüphaneye nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. İTÜ kütüphaneye nasıl girilir?
  2. İTÜ kütüphanesi açık mı?
  3. İTÜ kütüphanesinde kaç kitap var?
  4. YTÜ kütüphane uzaktan erişim nasıl yapılır?
  5. İTÜ de geçme notu kaç?
  6. ITÜ kütüphane kaça kadar açık?
  7. ITÜ VPN ne işe yarar?
  8. ITÜ de kaç kitap var?
  9. Vetis nedir?
  10. ITÜ bir dönemde en az kaç kredi alınabilir?
  11. İTÜ Ayazağa kaça kadar açık?
  12. ITÜ kullanıcı adı nedir?

İTÜ kütüphaneye nasıl girilir?

ÜYELİK. İTÜ Öğrencisiyim / Personeliyim kütüphaneye nasıl üye olabilirim? Kütüphane içindeki hizmetlerden yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Ödünç Verme , Kampüs dışı erişim v.b. hizmetlerden yararlanmak için kutuphane.itu.edu.tr/uyelik adresinden üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz.

İTÜ kütüphanesi açık mı?

İTÜ öğrencilerine ve mensuplarına hafta içi 08:30 ile 21:00 saatleri arası açık olacaktır. Hafta sonu ve akşam saatlerinde kütüphane kapalı olacaktır.

İTÜ kütüphanesinde kaç kitap var?

Kütüphane adını eski İnşaat Fakültesi dekanı ve eski İTÜ rektörü olan Mustafa İnan'dan alır. Kütüphane, 500.000 civarında kitap ve tez içeriği ile Türkiye'nin teknik anlamda en geniş kütüphanelerindendir. 2013 yılı itibarıyla 161 veritabanıyla Türkiye'de en fazla veritabanına sahip akademik kütüphanedir.

YTÜ kütüphane uzaktan erişim nasıl yapılır?

* Kütüphane Hesabınızda oturum açınız. (Kütüphane üyeliği kullanıcı adı ve şifresi kullanılmaktadır). * Oturum açtıktan sonra sol tarafta gelen menü içerisinden VETİS [Kampüs Dışı Erişim] bağlantısını kullanarak üye olunan veritabanlarına erişebilirsiniz.

İTÜ de geçme notu kaç?

Harf NotuBaşarı Notu
Yeterli-geçerDC1.50
Koşullu-geçerDD1.00
BaşarısızFF0.00
Vizesiz başarısızVF0.00
5 satır daha

ITÜ kütüphane kaça kadar açık?

İTÜ öğrencilerine ve mensuplarına hafta içi 08:30 ile 21:00 saatleri arası açık olacaktır. Hafta sonu ve akşam saatlerinde kütüphane kapalı olacaktır. Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kütüphanesi 2-10 Ağustos tarihleri arasında kapalı olacaktır. ...

ITÜ VPN ne işe yarar?

İTÜ/VPN Hizmeti (Sanal Özel Ağlar) VPN, Internet gibi halka açık ağlar üzerinden güvenli bir şekilde kullanıcıların kendi kurum kaynaklarına erişmelerini sağlayan bir ağ teknolojisidir. ... Yerleşke dışındayken İTÜ/VPN servisini kullandığınızda bilgisayarınıza otomatik olarak bir İTÜ/NET IP adresi atanır.

ITÜ de kaç kitap var?

2021 yılı güncel verilerine göre İTÜ Kütüphaneleri, 470.252 e-kitap ve 55.179 e-dergi, 41.076 görsel materyal, 6.000 nadir eser, 7.500 harita, 124 veri tabanı ile toplam 1.456.019 yayın ve 2.642.065 elektronik tezin bulunduğu zengin bir bilgi-belge varlığına sahiptir.

Vetis nedir?

Üniversite ve araştırma merkezlerinde kullanılan ulusal veya uluslararası elektronik veritabanlarına, kampüs dışından, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilmelerini sağlayan bir araçtır. VETİS bu kaynaklara proxy, VPN veya herhangi bir ek ayar yapmadan ulaştırır, kullanıcılar detaylar ile uğraşmaz.

ITÜ bir dönemde en az kaç kredi alınabilir?

Birinci yarıyıl öğrencileri ve ÇAP öğrencileri hariç olmak üzere, gözetim listesinde bulunmayan öğrencilerin, herhangi bir yarıyılda alabileceği derslerin kredi yükü en az 15 kredi, en çok 22 kredi olmak zorundadır.

İTÜ Ayazağa kaça kadar açık?

İTÜ öğrencilerine ve mensuplarına hafta içi 08:30 ile 21:00 saatleri arası açık olacaktır. Hafta sonu ve akşam saatlerinde kütüphane kapalı olacaktır.

ITÜ kullanıcı adı nedir?

İTÜ kullanıcı hesabı sizin web üzerinden verilen hizmetlerden (E-Posta, Ninova, Kişisel Web Alanı ...) yararlanabilmeniz için sizin adınıza yaratılmış bir kullanıcı adı ve şifredir.