Yemeksepeti muhtar adayi nedir?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti muhtar adayi nedir?
  2. Yemeksepeti puanlari ne ise yariyor?
  3. Yemek Sepeti mahalle nedir?
  4. Yemeksepeti ne kadar kesinti yapıyor?
  5. Yemek Sepeti ne kadar yatırım aldı?
  6. Marketyo satıldı mı?
  7. Yemeksepeti promosyonlar bölümü nerede?

Yemeksepeti muhtar adayi nedir?

Bu sistemi 'muhtarlık oyunu' olarak adlandıran Yemeksepeti, her semtte hafta boyunca en çok puanı toplayan kullanıcının “muhtar” rozetini kazanacağını söylüyor ve muhtarların o semtin yemek seçimine tesir edecek kanaat önderleri olduğunu paylaşıyor.

Yemeksepeti puanlari ne ise yariyor?

Puanlar ne işe yarar? Muhtarlık yarışı, yemeksepeti uygulamasının hayata geçirdiği, bir hafta boyunca en fazla puan toplayan kişinin muhtar olarak ayrıcalıklara sahip olduğu bir yarışmadır. ... Yemeksepeti, kazandığı puanlar sayesinde muhtar olan kullanıcıya çoğu zaman indirim kuponu gibi çeşitli ayrıcalıklar veriyor.

Yemek Sepeti mahalle nedir?

Yemeksepeti Mahallle, mahallenizdeki küçük esnafın ürünlerinin kapınıza kadar ulaştırılmasını sağlayacak. Yemeksepeti ile yemek, Banabi ile market ürünlerini kapınıza kadar getiren Yemeksepeti, yeni özelliği ile kırtasiye, fırın, bakkal, manav, pet shop gibi çeşitli esnafların ürünlerini size ulaştıracak.

Yemeksepeti ne kadar kesinti yapıyor?

Yemeksepeti'nin ortalama komisyonunun yüzde 8 civarında olduğunu belirten Aydın, "En yüksek komisyon yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz. Paralar her onbeş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor.

Yemek Sepeti ne kadar yatırım aldı?

Geçtiğimiz ay Yemeksepeti'nin Marketyo'yu satın aldığı haberini duyum olarak sizlerle paylaşmıştık. Son olarak Esor'dan 1.4 milyon dolar yatırım almasıyla dikkat çeken ve 60 ilde online alışveriş hizmeti veren Marketyo, artık Yemeksepeti çatısı altında.

Marketyo satıldı mı?

Esor'un haricinde 2017'de Keiretsu Forum'dan 1.4 milyon TL yatırım alan Ankara merkezli Marketyo'nun satışı ile birlikte Keiretsu Forum 4 yılda, Esor ise 2 yılda Exit'i gerçekleştirmiş oluyor. ...

Yemeksepeti promosyonlar bölümü nerede?

Fırsatlar, Yemeksepeti bünyesinde bulunan restoranlarla sadece Yemeksepeti'nde geçerli olmak üzere yapılan indirim veya farklı promosyonlardan oluşur. Birçok restoranda bulabileceğiniz bu promosyonlara sayfanın üst tarafında bulunan araç çubuğunda ¨Fırsatlar¨ bölümünü tıklayarak ulaşabilirsiniz.