Lazer epilasyon fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon fiyatları ne kadar?
  2. Lazer epilasyon tüm vücut nereleri kapsar?
  3. Epilasyon aleti kılları çoğaltır mı?
  4. Tüm vücut lazer epilasyon kaç seans sürer?
  5. Lazer tüm vücut ne kadar sürer?
  6. Epilasyon aleti cilde zarar verir mi?

Lazer epilasyon fiyatları ne kadar?

Lazer epilasyon ücretleri ortalama olarak şehirlere göre 1.000 TL ve 3.500 TL arasında değişmektedir. Kadın ve erkekler buz veya iğneli lazer işlemlerini tüylerinden kurtulmak için rahatlıkla yaptırabilirler.

Lazer epilasyon tüm vücut nereleri kapsar?

Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Kaş şekillendirme, bitişik kaş diye tabir ettiğimiz kaş arası kılları için lazer epilasyon yaptıranlar da mevcut.

Epilasyon aleti kılları çoğaltır mı?

Epilasyon aleti tüyleri azaltır ? Epilatörler tüyleri azaltmaz ancak kökünden alınan tüyler genellikle daha ince ve yumuşak uzarlar.

Tüm vücut lazer epilasyon kaç seans sürer?

Lazer epilasyonun ortalama 6 seans uygulanması başarılı bir sonuç sağlar. Yüz bölgesi ve hormonal nedenli tüylenmelerde seans sayısı ortalama 10 olur. Seans aralıkları vücut bölgelerinde ortalama 2 ay, yüzde ise 1 aydır.

Lazer tüm vücut ne kadar sürer?

Tüm vücut 1,5 saat. Tüm yüz 10dk. Dudak üstü 5dk.

Epilasyon aleti cilde zarar verir mi?

Cildin alt tabakalarına veya organlara ulaşmaz. Bu yüzden herhangi bir organa zarar vermesi veya cilt kanserine sebep olması mümkün değildir. Lazer epilasyon uygulamaları kansere sebep olan faktörlerden biri değildir.