Spor liseleri nasıl öğrenci alıyor?

İçindekiler:

  1. Spor liseleri nasıl öğrenci alıyor?
  2. Spor Lisesi kayıtları ne zaman 2021?
  3. Spor liselerinde hangi bölümler var?
  4. Spor lisesi başvuruları ne zaman?
  5. Spor Lisesi yetenek sinavi nasıl olur?
  6. Spor Lisesine Nasıl Başvuru Yapılır 2020?
  7. Çorum Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?

Spor liseleri nasıl öğrenci alıyor?

8'inci sınıfı bitiren ortaokul veya imam hatip ortaokulu öğrencileri Spor Liselerine başvuru yapabilir. Spor liselerine giriş için kayıtlar haziran ayında alınmaktadır. Spor liselerine başvuru için LGS şartı yoktur. Kayıt sonrası öğrenci alımı, başvuru yapılan spor lisesinin özel yetenek sınavı ile yapılmaktadır.

Spor Lisesi kayıtları ne zaman 2021?

26 TEMMUZ 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından E-Okul sistemi üzerinden duyurulacaktır. KAYITLARIN YAPILMASI: Öğrencilerin kayıtları 26 TEMMUZ 6 AĞUSTOS 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Spor liselerinde hangi bölümler var?

İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Coğrafya, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Sağlık Bilgisi, Felsefe, Yabancı Dil, Müzik/Görsel Sanatlar, Trafik ve İlkyardım, Temel Spor Eğitimi, Spor Anatomisi ve Fizyolojisi, Beden Eğitimi ve Spor Tarihi, Antrenman Bilgisi, Sporcu Sağlığı, Spor Yönetimi ve Organizasyonu, Spor ...

Spor lisesi başvuruları ne zaman?

(Başvurular genelde Haziran ayının 1. ila 4. haftası arasında alınır). Başvuru süresi içerisinde İstenilen Evrakları başvuruda bulunulan okul müdürlüğüne sunmak.

Spor Lisesi yetenek sinavi nasıl olur?

Yetenek sınavında adayların değerlendirmesi 100 (puan) üzerinden yapılır. Bu puanın % 70'i alınır. Adaydan, bando marşlarından “beş para ver” marşının ritmini, çubukları ellerine alarak trampetle çalması istenir. Adaylar 0 – 10 arasında komisyon üyelerinin her biri tarafından puan verilerek değerlendirilecektir.

Spor Lisesine Nasıl Başvuru Yapılır 2020?

Başvuru Tarihleri içerisinde öğrenim görmek istediği spor liselerinden en fazla iki farklı okul müdürlüğüne e-Okul üzerinden başvuruda bulunmak. (Başvurular genelde Haziran ayının 1. ila 4. haftası arasında alınır). Başvuru süresi içerisinde İstenilen Evrakları başvuruda bulunulan okul müdürlüğüne sunmak.

Çorum Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?

Ön Kayıtlar 14-30 HAZİRAN 2021 tarihleri arasında E-Okul üzerinden ya da Okulumuzda oluşturacağımız ön kayıt büromuzda saat: 10.00? 16.00 arasında yapılacaktır. YETENEK SINAVININ YAPILMASI: Sınav5-14 TEMMUZ 2021 tarihlerinde Okulumuzun Spor tesislerinde yapılacaktır.