Emine Erdem Kimdir?

İçindekiler:

  1. Emine Erdem Kimdir?
  2. Zeynel Abidin Erdem ne iş yapıyor?
  3. Zeynel Abidin Erdem Kimdir?
  4. Peygamber torunu Zeynel Abidin kimin oğludur?
  5. Zeynel Abidin Öztürk Kimdir?
  6. Zeynel Abidin Erkan nereli?
  7. Emine Erdem nereli?
  8. Emine Erdem kaç yaşında?

Emine Erdem Kimdir?

İş Kadını, STK Yöneticisi, KAGİDER Genel Başkanı. Tam adı Emine Perviz Erdem. 1959'da İstanbul'da doğdu. Notre Dame de Sion Fransız Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra “Çok Uluslu Şirketlerin Yönetim Yapısı” üzerine İşletme yüksek lisans yaptı.

Zeynel Abidin Erdem ne iş yapıyor?

İş İnsanı Zeynel Abidin Erdem/Meslekleri

Zeynel Abidin Erdem Kimdir?

Zeynel Abidin Öztürk 1979 yılında Adıyaman'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2004 yılında mezun oldu. 2010 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden uzmanlığını aldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı'nda 2011 yılında göreve başlayan Prof.

Peygamber torunu Zeynel Abidin kimin oğludur?

Zeynelâbidîn (Arapça: زين العابدين), Ali bin Hüseyin veya Ali el-Asgar (659-713) İslam peygamberi Muhammed'in torunu olan Hüseyin'in oğullarından biridir. Annesi ise İran'ın fethinden sonra Müslüman olup, Hüseyin ile evlenen son Sasani İmparatoru III.

Zeynel Abidin Öztürk Kimdir?

Zeynel Abidin Öztürk 1979 yılında Adıyaman'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2004 yılında mezun oldu. 2010 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden uzmanlığını aldı. ... Zeynel Abidin Öztürk halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapmaya devam etmektedir.

Zeynel Abidin Erkan nereli?

1957 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur. Asıl mesleği avukatlık olan Zeynel Abidin Beyazgül, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.

Emine Erdem nereli?

Tam adı Emine Perviz Erdem. 1959'da İstanbul'da doğdu. Notre Dame de Sion Fransız Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra “Çok Uluslu Şirketlerin Yönetim Yapısı” üzerine İşletme yüksek lisans yaptı.

Emine Erdem kaç yaşında?

1959'da İstanbul'da doğan Emine Perviz Erdem Notre Dame de Sion Fransız Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.