Boğaz turlari nereden kalkiyor?

İçindekiler:

  1. Boğaz turlari nereden kalkiyor?
  2. Üsküdar boğaz turu ne kadar?
  3. Boğaz turu kaç TL 2021?
  4. Üsküdar'da boğaz turu var mı?
  5. Beşiktaş Boğaz turu ne kadar?
  6. Eminönü Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?
  7. Üsküdar boğaz turu kaç TL?

Boğaz turlari nereden kalkiyor?

Boğaz Turları Uzun boğaz turu ;her gün 10.35 de Eminönü kalkışlı olup Beşiktaş, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak yaklaşık 12.10 civarı son nokta olan Anadolu Kavağı'na varmaktadır.

Üsküdar boğaz turu ne kadar?

Boğaz Turları
TurÜcret (TL)
UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön)15,00
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Gidiş-Dönüş)12,50
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Tek Yön)6,00
KISA BOĞAZ TURU12,00
4 satır daha

Boğaz turu kaç TL 2021?

Şehir Hatları Uzun Boğaz Turu Ücreti: Kişi başı gidiş – dönüş 25 TL olup, tek yön 15 TL, 12 yaş altı gidiş – dönüş 12,50 TL, tek yön 6 TL, 0-6 yaş ücretsiz olarak belirlenmiştir. Tur Güzergâhı: Eminönü – Ortaköy – Üsküdar – Çubuklu – İstinye – Ortaköy – Eminönü şeklindedir. Tur Süresi: Yaklaşık 2 saattir.

Üsküdar'da boğaz turu var mı?

Öncelikle, Eminönü, Karaköy, Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş arasında çalışan ve İstanbul İçi Hatlar olarak tabir edilen Şehirhatları Vapurlarını veya Üsküdar-Beşiktaş arasında çalışan tekneleri kullanarak, kendi imkanlarınızla ve az maliyetle kısa süreli olarak İstanbul boğazının girişinde boğaz turu ...

Beşiktaş Boğaz turu ne kadar?

Dilerse hiç inmeden de turuna Kabataş veya Beşiktaş iskeleden katılıp yine aynı iskelelerde inebilir. Tur Fiyatı : 30 TL (Turumuz Grup Lideri Rehberler ve 0-6 yaş için ücretsizdir.)

Eminönü Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Eminönü İskelesi) olup son durağı Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi) durağıdır.

Üsküdar boğaz turu kaç TL?

Tur Güzergâhı: Eminönü – Ortaköy – Üsküdar – Çubuklu – İstinye – Ortaköy – Eminönü şeklindedir. Tur Süresi: Yaklaşık 2 saattir. Şehir Hatları Kısa Boğaz Turu Ücreti: Kişi başı 12 TL, 12 yaş altı 6 TL, 0-6 yaş arası ücretsizdir.