Redoxon nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Redoxon nedir ne işe yarar?
  2. Redoxon tablet kaç yaşında kullanılır?
  3. Redoxon 3 lü etki hamilelikte kullanılır mı?
  4. Redoxon Kid nasıl kullanılır?
  5. Vitamin C 1000 mg hamilelikte kullanılır mı?
  6. Hamilelikte Redoxon kullanılır mı?

Redoxon nedir ne işe yarar?

- Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. - Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. - Normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. - Yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.

Redoxon tablet kaç yaşında kullanılır?

12 yaş üstü kullanıma uygundur. Nasıl Kullanılır? Günde 1 efervesan tablet tüketiniz.

Redoxon 3 lü etki hamilelikte kullanılır mı?

Redoxon Üçlü Etki'nin ise gebelik ve emzirme döneminde kullanımına dair yapılmış olan klinik çalışma bulunmamaktadır; bu sebeple gebelik ve emzirme dönemlerinde hekime danışılmadan kullanılmaması önerilmektedir.

Redoxon Kid nasıl kullanılır?

Redoxon Kids nasıl kullanılır? Redoxon Kids çiğnenebilir formdadır. 4-10 yaş arası için günde 2 adet, 11 yaş ve üzeri için günde 3 adet kullanımı önerilir.

Vitamin C 1000 mg hamilelikte kullanılır mı?

Gebeliğin ilk 3 ayında doğal beslenmenin olduğu bir hayata geçiş yapmaları ve folik asit takviyesine devam etmeleri yeterli olacaktır. Kalsiyum, magnezyum, çinko içeren preparatlar önemlidir. Bağışıklık için Çinko ve C vitamini kullanımı sağlanmalıdır. Günlük C vitamini 500 mg desteğini 1000 mg'a çıkarılması önerilir.

Hamilelikte Redoxon kullanılır mı?

Gebeler ve emziren anneler için özel multivitamin-mineral formülasyonları bulunmaktadır. Redoxon Üçlü Etki'nin ise gebelik ve emzirme döneminde kullanımına dair yapılmış olan klinik çalışma bulunmamaktadır; bu sebeple gebelik ve emzirme dönemlerinde hekime danışılmadan kullanılmaması önerilmektedir.