Siyasi platform ne demek?

İçindekiler:

  1. Siyasi platform ne demek?
  2. Platform un anlami nedir?
  3. Su mecra ne demek?
  4. Çevrimiçi platform nedir?
  5. Platform ne demek Sosyal Medya?
  6. Dernek platform ne demek?
  7. Sosyal medya mecrası ne demek?
  8. Çevrimiçi Ortam sınavı ne demek?
  9. Çevrimiçi öğrenme ortamları nelerdir?
  10. Çevrimiçi platform ne demek?
  11. Platform topuk ne demek?
  12. Karayolunda platform ne demek?
  13. Dernekler Platformu Nasıl Kurulur?
  14. Sosyal medya kanalları neler?

Siyasi platform ne demek?

Parti programı, genel kamuoyuna kamuoyunun desteğini, karmaşık konular ya da meselelerle ilgili oylarını elde etmek için, bir siyasi parti ya da bireysel aday tarafından desteklenen resmi bir ilkeler bütünüdür. Bir parti platformu bazen manifesto veya politik platform olarak adlandırılır.

Platform un anlami nedir?

Platform un anlamı nedir? Teknolojik anlamda platform bir uygulama veya hizmet barındırmak için kullanılan herhangi bir donanım veya yazılım ortamıdır.

Su mecra ne demek?

Mecra Nedir? Mecra kural olarak elektrik, gaz, su gibi akıcı şeylerin nakil ve dağıtımı amacına yönelik teknik tesisatı ifade eder. Söz konusu özelliğe sahip bulunmayan bir teleferik veya dekovil hattı geçirmek için Medeni Kanunun 744. maddesine dayanılamaz.

Çevrimiçi platform nedir?

Çevrimiçi; online olarak bir araya geleceğimiz, paylaşacağımız ve birlikte öğreneceğimiz bir digital platformudur.

Platform ne demek Sosyal Medya?

Sosyal platform, bireylerin sosyalleşme amacıyla kullandıkları online mecralara verilen addır. Bu mecralar aynı zamanda sosyal medya platformu olarak da bilinir. İnsanlar bu platformları kullanarak çeşitli içerik paylaşımında bulunurlar. Paylaşılan içerikler metin olabileceği gibi görsel veya video da olabilir.

Dernek platform ne demek?

Buna göre derneklerin kendi aralarında veya vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarıyla ortak bir amacı gerçekleştirmek üzere girişim, hareket ve benzeri adlarla oluşturdukları tüzel kişiliği bulunmayan geçici nitelikteki birlikteliklere platform adı verilmektedir.

Sosyal medya mecrası ne demek?

Arkadaşlarınızla ya da benzer faaliyette bulunduğunuz kişilerle tanışmanıza, ortak paylaşımlarda bulunmanıza ,gruplar kurmanıza yarayan bir sosyal medya sitesidir.

Çevrimiçi Ortam sınavı ne demek?

Çevrimiçi sınav, internet aracılığıyla Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) kullanarak gözetimsiz olarak gerçekleştirilen sınavlardır. Çevrimiçi sınav oluşturmadan önce Soru Bankası bağlantısı aracılığıyla sisteme sorular girilmelidir. Sistemde oluşturulacak sınavlara soru eklemek için soru bankası kullanılmaktadır.

Çevrimiçi öğrenme ortamları nelerdir?

Walker ve Fraser'e (2005) göre, çevrimiçi öğrenme ortamları, yüzyüze ve uzaktan öğrenmenin bir araya getirildiği karma öğrenmeden, tamamen online ortamda gerçekleştirilen öğrenme aktivitelerini kapsayan internet-tabanlı uzaktan eğitim ve öğrenme ortamları araştırmalarının birleşimidir.

Çevrimiçi platform ne demek?

Çevrimiçi; online olarak bir araya geleceğimiz, paylaşacağımız ve birlikte öğreneceğimiz bir digital platformudur.

Platform topuk ne demek?

Platform ayakkabı, tabanı normal ayakkabılardan çok daha yüksek olan ayakkabı. Bazı modellerinde taban ve topuk aynı yükseklikteyken, bazılarında topuk tabandan daha yüksektir.

Karayolunda platform ne demek?

Platform: Karayolunun, taşıt yolu (kaplama) ile yaya yolu kaldırım veya banketinden oluşan kısmına “platform” denir.

Dernekler Platformu Nasıl Kurulur?

Platformların oluşturulabilmesi için derneklerin yetkili organlarınca alınacak kararlarda, derneği temsille görevlendirilecek kişi veya kişiler belirlenir. Bir platformun faaliyete başlayabilmesi için, temsilciler tarafından bir mutabakat tutanağı düzenlenir.

Sosyal medya kanalları neler?

En Yaygın Sosyal Medya Kanalları
  • Facebook. Facebook, dünyada en yaygın olarak sosyal medya platformudur. ...
  • Youtube. Youtube bir video paylaşım platformudur ve bugün inanılmaz bir reklam payı ve katılımcısı vardır. ...
  • Instagram. ...
  • Twitter. ...
  • Whatsapp. ...
  • LinkedIn.