Rahman uzun nereli?

İçindekiler:

  1. Rahman uzun nereli?
  2. Mine Uzun kimdir?
  3. Hülya Hökenek kimdir?
  4. Mine Uzun kimdir nerelidir?
  5. Hülya Hökenek kiminle evlidir?
  6. Çetiner Çetin aslen nereli?

Rahman uzun nereli?

'de Rize Merkeze bağlı Kendirli beldesinde dünyaya geldi. İlkokulu Rize'de, Orta ve Lise eğitimini İstanbul İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sahne Sanatlarının ardından Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun oldu.

Mine Uzun kimdir?

Mine Uzun Halk TV'de bir süre ekonomi editörlüğü, program sunuculuğu yaptı. 2010'da katılığı Bloomberg HT kanalında 8 yıl boyunca çeşitli ekonomi ve sektör programlarının sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca bloomberght.com'da köşe yazarlığı yaptı. Gazetecilik kariyerine ise 2005 yılında Avrasya Radyo Televizyon'da adım attı.

Hülya Hökenek kimdir?

Başarılı gazeteci, 1988 tarihinde Şırnak Cizre'de dünyaya geldi.Hökenek, Akademi İstanbul'da Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu. ... 2018 yılında Haber türk TV'ye transfer olan sunucu, buradaki görevini hala sürdürüyor. Hülya Hökenek, 'de film yapımcısı Kamer İncedursun ile dünya evine girdi.

Mine Uzun kimdir nerelidir?

Mine Uzun, tarihinde dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Mine Uzun, 1998 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü 2002 yılında tamamladı. Uzun mezun olduktan sonra banka ve aracı kurumlarda yatırım uzmanı olarak görev aldı.

Hülya Hökenek kiminle evlidir?

32 yaşındaki Hülya Hökenek, 'de film yapımcısı Kamer İncedursun ile dünya evine girdi.

Çetiner Çetin aslen nereli?

Kars, Türkiye Çetiner Erdoğan/Doğum yeri