Immib fuar destek başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Immib fuar destek başvurusu nasıl yapılır?
  2. Yurtdışı fuar desteği nedir?
  3. Yurtdışı fuara katılım sağlayan firma hangi tutarda destek alabilir?
  4. Kosgeb yurtiçi fuar desteği ne kadar?
  5. Yurtdışı fuar desteği yüzde kaç?
  6. Kosgeb fuar desteğine Nasıl Başvurulur?
  7. Kosgeb yurtdışı pazar desteği nedir?
  8. Bursa Tarım Fuarı iptal mi?
  9. Yurt dışı pazar araştırması desteği nedir?
  10. Kosgeb ihracat desteği nasıl alınır?

Immib fuar destek başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, yurt dışı fuar organizasyonlarında -Milli katılımlarda- Bakanlıkça (İhracat Genel Müdürlüğü) başvuru mercii olarak belirlenen İBGS'ye, bireysel katılımı desteklenen fuarlarda ise katılımcının üyesi olduğu İBGS'ye fuar bitiş tarihinden itibaren 3 ay içerisinde DYS üzerinden yapılır.

Yurtdışı fuar desteği nedir?

2021 yılı için Bakanlığımızca belirlenen destek üst limitleri; genel nitelikli fuarlar için 92.000 TL, sektörel nitelikli fuarlar için 140.000 TL ve prestijli fuarlar için ise 472.000 TL'dir. Başvurular fuar bitim tarihinden itibaren en geç 3 ay içerisinde ilgili Birliğe yapılmalıdır.

Yurtdışı fuara katılım sağlayan firma hangi tutarda destek alabilir?

MADDE 7– (1) Katılımcıya fuar bazında ödenecek destek tutarı, yurt dışı fuarın genel nitelikli olması halinde 50.000 Türk Lirasını; sektörel nitelikli olması halinde 75.000 Türk Lirasını; Bakanlıkça (İhracat Genel Müdürlüğü) belirlenen prestijli fuarlardan biri olması halinde 250.000 Türk Lirasını geçemez.

Kosgeb yurtiçi fuar desteği ne kadar?

KOSGEB Yurtiçi Fuar Desteği Şartları 2021 KOSGEB'İN yurtiçi Fuar desteği için işletme sahiplerine ve girişimcilere vermiş olduğu destek miktarı 30.000 (otuz bin) TL olarak belirlenmiştir.

Yurtdışı fuar desteği yüzde kaç?

Ticaret Bakanlığınca yer kirası, nakliye, ulaşım ve standa ilişkin giderler esas alınarak metrekare bazında belirlenen desteğe esas tutar kapsamında destek sağlanmaktadır. Desteğe esas tutar, hedef ülkeler için %70, diğer ülkeler için ise %50 oranı üzerinden hesaplanarak belirlenmektedir.

Kosgeb fuar desteğine Nasıl Başvurulur?

KOSGEB fuar desteğinden yararlanmak isteyenler KOSGEB'in İnternet sitesinde bulunan destek kısmından “genel destek başvuru formu“ belgesini, “genel destek programı taahhütnamesi” ve “yurtiçi veya yurtdışı fuar desteği başvuru formu” belgesini doldurup KOSGEB'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Kosgeb yurtdışı pazar desteği nedir?

Yurt Dışı Pazar Destek Programının amacı; ülkenin uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin uluslararası pazara açılmaları ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik hazırlayacakları projelerin desteklenmesidir.

Bursa Tarım Fuarı iptal mi?

20- tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan BURTARIM bünyesindeki tarım sektörünün vitrini olan uluslararası fuarlar, koronavirüs pandemisi nedeniyle 5- tarihine ertelendi. ...

Yurt dışı pazar araştırması desteği nedir?

Yurt Dışı Pazar Araştırması ve Konuyla ilgili Devlet Yardımı Pazar araştırması, firmaların, ürünleri için hangi yabancı pazarların en fazla potansiyele sahip olduklarını belirlemesine olanak tanır. ... Pazara girecek olan ürün ya da hizmeti etkileyebilecek olan iklim ve hava değişiklikleri olup olmadığı tesbit edilmelidir.

Kosgeb ihracat desteği nasıl alınır?

İşletmenin KOBİ Bilgi Beyannamesinin güncel olması gerekir. İşletmenin başvuru tarihi itibarı ile Yurt İçi Marka Tescil Belgesi'ne sahip olması gerekir. İşletmenin proje bütçesi, son onaylı mali yıl net satış hasılatını aşmaması gerekir. İşletmenin son onaylı mali yılda ihracat yapmış olması gerekir.