Idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer Saraçoğlu?

İçindekiler:

  1. Idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer Saraçoğlu?
  2. Karnabahar suyu tansiyonu düşürür mü?
  3. Karnabahar suyu zayıflatıyor mu?
  4. Karnabahar tansiyon çıkarır mı?
  5. Idrar yolu enfeksiyonuna sogan suyu iyi gelir mi?

Idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer Saraçoğlu?

İbrahim Saraçoğlu, idrar yolu enfeksiyonu şikayetinde olan kişilere karnabahar kürünü önermektedir. Karnabaharı kaynatıp suyunu içerek bu rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. Yapmanız gerekenler ise kaynattığınız karnabaharın suyunu günde 3 defa olacak şekilde tüketmek.

Karnabahar suyu tansiyonu düşürür mü?

İçerisindeki yüksek orandaki potasyum sayesinde tansiyonunuzun dengelenmesini sağlar. Genellikle kilo problemi yaşayan kişilerde ve obezite hastalarında görülen tansiyon problemlerinin azalmasına yardımcı olur.

Karnabahar suyu zayıflatıyor mu?

Her gün taze olarak tüketilmesi önerilen karnabahar suyu zayıflatır mı? Karnabahar suyunun antioksidan içeriği metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı olur.

Karnabahar tansiyon çıkarır mı?

Karnabahar da C vitamini açısından zengin oluşu ile kandaki hemoglobin sayınızın artmasına katkı sağlamaktadır. Kansızlık yaşayan kişilerin beslenme düzenine karnabaharı katması tavsiye edilmektedir. İçerisindeki yüksek orandaki potasyum sayesinde tansiyonunuzun dengelenmesini sağlar.

Idrar yolu enfeksiyonuna sogan suyu iyi gelir mi?

Doğal bir antibiyotik olduğundan daha önce de bahsettiğimiz soğan suyu boğaz iltihaplanmasından idrar yolları iltihaplanmasına kadar birçok soruna iyi geliyor ve bu iltihapları kısa sürede tedavi ediyor.