Ketoral deri kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ketoral deri kremi nasıl kullanılır?
  2. Ketoral ilaç neye yarar?
  3. Ketoral şampuan hangi hastalıklarda kullanılır?
  4. Konazol nedir nasıl kullanılır?
  5. Ketoral fiyatı ne kadar?
  6. Konazol ne işe yarar?
  7. Konazol şampuan nedir nasıl kullanılır?
  8. Konazol ne kadar kullanılmalı?

Ketoral deri kremi nasıl kullanılır?

KETORAL Krem normalde günde bir veya iki kez 1-6 hafta süresince kullanılır. KETORAL Krem'i doktorunuzun size söylediğinden daha sık kullanmayınız. uygulanır. Uygulama sonrasında eller iyice yıkanır.

Ketoral ilaç neye yarar?

KETORAL, cilt mantarı ve maya (örn. Candida) da dahil olmak üzere mantardan kaynaklanan enfeksiyonların tedavisine yönelik bir ilaçtır. mukoz membran enfeksiyonları; • Dirençli vajina enfeksiyonu; Ağız, boğaz ve mide, bağırsak, diğer iç organlar veya aynı anda birkaç organdaki enfeksiyonlar.

Ketoral şampuan hangi hastalıklarda kullanılır?

dönmesini engelleyerek etki eder. Tüm bu enfeksiyonlarda kepeklenme veya deride daha iri kabuklanmalar dikkat çekicidir. KETORAL Medikal Şampuan, deride ortaya çıkan, pityriasis versicolor, seboreik dermatit ve pityriasis capitis adlarındaki mantar enfeksiyonlarından korunma ve tedavide kullanılmaktadır.

Konazol nedir nasıl kullanılır?

KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır. Genellikle bir avuç içi kadar şampuan bir yıkama için yeterlidir.

Ketoral fiyatı ne kadar?

Medikal ürün olduğu için eczanede satılan Ketoral şampuanın fiyatı 15,34 TL' dir. Reçete ile alındığında miktarın bir kısmını sigortanız karşılamaktadır.

Konazol ne işe yarar?

sedef hastalığının tedavisinde kullanılır. muadili olan ketoral'den daha ucuz ve daha güzel kokandır.günaşırı kullanılması önerilmektedir.

Konazol şampuan nedir nasıl kullanılır?

Seboreik dermatit ve pityriasis capitis: 1-2 haftada bir 1 kez. Uygulama yolu ve metodu: KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır.

Konazol ne kadar kullanılmalı?

Doktorunuz başka türlü tavsiye etmediği takdirde: Tedavi için Pityriasis versicolor:5 gün süreyle günde 1 kez. Seboreik dermatit ve pityriasis capitis:2-4 hafta süreyle haftada 2 kez. Koruyucu kullanım için: Pityriasis versicolor: Yaz döneminden önce, tek bir tedavi kürü şeklinde, 3 gün süreyle günde 1 kez.