Farmasi Hera parfüm nasıl kokuyor?

İçindekiler:

  1. Farmasi Hera parfüm nasıl kokuyor?
  2. Farmasi nin en iyi erkek parfümü hangisi?
  3. Farmasi Bianca hangi parfüm muadili?
  4. Farmasi Madame parfüm kokusu nasıl?
  5. Farmasi Hera parfüm kalıcı mı?
  6. Farmasi erkek parfüm kalıcı mı?
  7. Farmasi Glamorous hangi parfüm muadili?
  8. Farmasi Reina hangi parfüme benziyor?
  9. Glamorous parfüm kokusu nasil?
  10. Libre kalıcı mı?
  11. Farmasi No 70 Kalıcı mı?
  12. Koton hangi parfümlerin muadili?
  13. Glamorous ne kokusu?
  14. Reina parfüm ne kokusu?

Farmasi Hera parfüm nasıl kokuyor?

Frenk üzümü, mandalina ve değerli neroli ile etkisini ilk anda hissettirirken, yasemin ve portakal çiçeğinin hassas dokunuşu zenginleşiyor. Esmer amber, tonka ve miskin derin uyumuyla merak uyandıran bir parfüm bileşimi oluşturuyor. Üst Notalar: Frenk Üzümü, Mandalina ve Neroli.

Farmasi nin en iyi erkek parfümü hangisi?

Farmasinin en çok satan erkek parfümlerinin başında Quattro Vento geliyor! Farmasi Quattro Vento özgürlüğüne düşkün, güçlü ama bir o kadar da modern erkeğin kokusu. Amber ve aromatik bir kokuya sahip olan Quattro Vento koklayanın bir daha unutamayacağı kadar etkileyicidir.

Farmasi Bianca hangi parfüm muadili?

Farmasi BİANCA PARFÜM CALVİN KLEİN BEAUTY MUADİLİDİR. Farmasinin benzersiz çiçeksi kokusu.

Farmasi Madame parfüm kokusu nasıl?

Kokusunu kıymetli bir süs gibi teninde taşıyan kadınların kokusu Madame! Üst notaları, Portakal Çiçeği, turunçgiller ve güneş ile beslenmiş Ahududu`nun parlak yumuşaklığıyla aydınlanıyor. Çiçeksi kalbi, Ylang-Ylang otunun tropikal dişiliği ve şehvetiyle, Misk ve Yasemin yapraklarının hassas zerafetiyle yumuşatılıyor.

Farmasi Hera parfüm kalıcı mı?

Hera Kadın Parfümü Farkı Kadınların bir parfümden beklentilerinin tamamını karşılayan Farmasi hera çok az bir kullanımla çok uzun saatler kalıcı kokusunu muhafaza etmektedir.

Farmasi erkek parfüm kalıcı mı?

Farmasi Parfüm Özellikleri Odunsu kokulardan baharatlı kokulara birçok farklı çeşidi olan Farmasi erkek parfümleri uzun süre kalıcılık iddia eder. Farmasi erkek parfüm gaucho içerisinde bergamot, fesleğen, ananas, kakule ve mandalina yaprakları gibi bitkileri barındırır.

Farmasi Glamorous hangi parfüm muadili?

Meyveyle başlayıp odunsu kokularla tamamlanmış bu parfümü güçlü ve kadınsı bir koku olarak tanımlayabiliriz. İçerisinde yer alan zencefil yapraklarıyla birlikte hafif keskinlik de kazandırılmış. Bu tarz kokuları seviyorsan Hugo Boss Deep Red veya muadili Farmasi Glamorous'u öneririm.

Farmasi Reina hangi parfüme benziyor?

YSL Black Opium'un muadili Farmasi Reina Midnight Şişesiyle de dikkat çeken YSL Black Opium ilham kaynağını bağımlılığın modern, genç ve canlı bir yorumu olarak tanımlıyor. Bu parfüme bu kadar para vermek istemezsen Farmasi'nin Reina Midnight kokusunu deneyebilirsin.

Glamorous parfüm kokusu nasil?

Farmasi Glamorous, kokusu içeriğinde müge çiçeği, gül, bergamot, elma ve portakal çiçeğinin karışımını bulundurur. Daha dip notalarına inildiğinde ise vanilya, misk ve sandal ağacı gibi daha odunsu ve oryantal kokuların hissedilmesi mümkündür.

Libre kalıcı mı?

Ysl libre parfümüne göre libre intense adından da anlaşılacağı üzere gerçekten çok daha yoğun ve kalıcı bir parfüm.

Farmasi No 70 Kalıcı mı?

24 saat kalıcılık sağlaması için orta notada Hindistan cevizinin mistik kokusu ve erkekler arasında en çok tercih edilen odunsu kokuların içerisinde yer alan sedir ağacı ve süsen kökü bulunmaktadır.

Koton hangi parfümlerin muadili?

Paco Rabanne Olympea parfümüne muadil olarak Koton'un Jasmine parfümü öneriliyor. Bu parfüm üst notalarında yeşil mandalina yasemin zencefil çiçeğiyle başlayıp orta notasında vanilyayla devam ediyor.

Glamorous ne kokusu?

Farmasi Glamorous, kokusu içeriğinde müge çiçeği, gül, bergamot, elma ve portakal çiçeğinin karışımını bulundurur. Daha dip notalarına inildiğinde ise vanilya, misk ve sandal ağacı gibi daha odunsu ve oryantal kokuların hissedilmesi mümkündür.

Reina parfüm ne kokusu?

İçinde gurman tatlı notaların olduğu ve unutulmayacak baharatların harika bir karışımla birleştiği Reina Midnight, üst notalarda Armut ve Pembe Biber, Kalp notasında ise Garenya, Kahve, Yasemin ve Portakal Çiçeğinin eşsiz buluşmasıyla oldukça yeni bir koku rengi olup, dip notalarda Vanilya ve Paçuli eşliğinde çok özel, ...