Karın germe agrili mi?

İçindekiler:

  1. Karın germe agrili mi?
  2. Karın germe sonrası korse kaç gün kullanılır?
  3. Ameliyatsız karın germe nasıl olur?
  4. Ameliyat sonrası korse kaç gün kullanılır?

Karın germe agrili mi?

Karın germe ameliyatları sıklıkla söylenegeldiği gibi çok ağrılı işlemler değildir. Ameliyat sırasında tüm kesiklere ve ayrıca karın duvarına yaklaşık 10 saat etki eden lokal anesteziler yapıyoruz. Böylelikle hastalar ameliyat sonrası erken dönemde ağrı duymamaktalar.

Karın germe sonrası korse kaç gün kullanılır?

Hastanın ameliyat sonra en büyük sıkıntısı 4-6 hafta süre ile korse giymesidir. Karın kaslarında yapılan sıkılaştırma nedeni ile hastanın karnının içinde korse varmış hissi kişiden kişiye değişmekle beraber 3-4 hafta devam edecektir. Hastaya ameliyat sonrası gazsız diyet önerilir.

Ameliyatsız karın germe nasıl olur?

Ameliyatsız karın germe, aslında çoğu zaman yanlış anlaşılmaya müsait bir terminolojidir. Karın germe ameliyatı doğum sonrası karın bölgesinde deforme olmuş deri ve kas yapıların onarımı, alt karın bölgesindeki fazla derinin çıkartılması ve gerekiyorsa karın bölgesine Liposuction içeren bir ameliyattır.

Ameliyat sonrası korse kaç gün kullanılır?

Ameliyat sonrası yaklaşık olarak 2 ay süre ile korse kullanımını doktorunuz tavsiye etmesi muhtemeldir. Farklı plastik cerrahi operasyonlarına , farklı tipte korse çeşitleri giymek daha uygundur.