Ücretsiz anne kartı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Ücretsiz anne kartı nereden alınır?
  2. İstanbulkart ücretsiz kimler alabilir?
  3. Toplu taşıma kimlere ücretsiz?
  4. İstanbulkart kaç yaşında alınır?
  5. 4 yaş altı cocugu olan annelere ulaşım kartı nasıl alınır?
  6. Anne kartı için ne gerekli?
  7. Anne kart kaç günde gelir?
  8. Anne kartı nerelerde kullanılır?
  9. Iett Otobüslerde kaç yaş ücretsiz?
  10. Bebekli annelere ücretsiz ulaşım kartı nasıl alınır?
  11. 0 4 yaş annelere ulaşım ücretsiz mi?
  12. Istanbul anne kartı nerelerde geçerli?

Ücretsiz anne kartı nereden alınır?

Anne Kart başvurunuzu https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart web sitemizdeki şimdi başvur butonunu tıklayarak online işlemler menüsünden kolayca yapabilir ve tercih edeceğiniz, size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezinden Anne Kart'ınızı teslim alabilirsiniz.

İstanbulkart ücretsiz kimler alabilir?

Ücretsiz İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? Ücretsiz Kart, toplu ulaşımda uygulanan ücretsiz tarifeyi kullanmaya hak kazanmış kişilere verilmektedir. Ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

Toplu taşıma kimlere ücretsiz?

% 40 ve üzeri bir oranda engeli bulunan vatandaşlarımız; Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından verilen kimlik kartı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Engelliler için Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanlarında özür oranı belirtilmiş nüfus cüzdanlarını görevli personele ibraz etmek ...

İstanbulkart kaç yaşında alınır?

Öğrenci Kartı, Öğretmen Kart, Mavi Kart (Aylık Abonman), 60 Yaş Kartı, 65 Yaş Kartı ve Sarı Basın Kart Başvuru için hak sahibi olduğu İstanbulkart türü için talepte bulunabilirsiniz.

4 yaş altı cocugu olan annelere ulaşım kartı nasıl alınır?

0 – 48 ay çocuğu olan anneler, bugünden itibaren Anne Kart adı altında ücretsiz İstanbulkart (150 kontör içeren) alabilecek. Kartlar İstanbulkart başvuru noktalarından veya https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart adresi üzerinden online müracaat ederek alınabilecek.

Anne kartı için ne gerekli?

Çocuklu annelere ücretsiz akbil başvurusu için gerekli evraklar arasında sadece bir adet son altı ayda çekilmiş fotoğraf ve üzerinde T.C.K.N olan kimlik bir de bebeğinizin kimliğinin olması yeterli olacaktır.

Anne kart kaç günde gelir?

Online yapılan başvurularda kartınız o hafta içerisinde PTT kargo ile belirttiğiniz adrese gönderilecek, beyaz masa merkezlerinden yaptığınız kart ise 5 -10 dakika sonra size teslim edilecektir.

Anne kartı nerelerde kullanılır?

Anne Kart ile şehir içi ulaşımda ücretsiz seyahat etmenin yanı sıra içerisine bakiye yüklemeleri durumunda; Beltur, BNB (bisiklet), Sosyal Tesisler, İspark, İsper, Migros, A101, Hamidiye Otomatları ve İtaksi gibi sosyal alanlarda harcama ya da ödeme işlemlerini yapılabileceği para kart olarak da kullanılabilecek.

Iett Otobüslerde kaç yaş ücretsiz?

8. 6 yaş altında olan çocuklar ücretsiz olarak seyahat edebilir. 6 yaş ve üzeri çocuklar ücrete tabidir.

Bebekli annelere ücretsiz ulaşım kartı nasıl alınır?

Anne Kart başvuruları internet üzerinden yapılabilecek. Ücretsiz ulaşım için kartlar, İstanbulkart başvuru noktalarından veya https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart adresi üzerinden online başvuru ile alınabilecek.

0 4 yaş annelere ulaşım ücretsiz mi?

0-4 yaş aralığında çocuğu olan annelere ulaşım ücretsiz. ... İBB'nin 0-4 yaş aralığında çocuğu olan annelerin toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmasını sağlayan uygulaması başladı.

Istanbul anne kartı nerelerde geçerli?

Anne Kart ile şehir içi ulaşımda ücretsiz seyahat etmenin yanı sıra içerisine bakiye yüklemeleri durumunda; Beltur, BNB (bisiklet), Sosyal Tesisler, İspark, İsper, Migros, A101, Hamidiye Otomatları ve İtaksi gibi sosyal alanlarda harcama ya da ödeme işlemlerini yapılabileceği para kart olarak da kullanılabilecek.