Avcılar Adalar kaç para?

İçindekiler:

  1. Avcılar Adalar kaç para?
  2. Avcılar'dan Heybeli Adaya nasıl gidilir?
  3. Avcılar'dan Büyükada'ya vapur var mı?
  4. Adalar vapur kaç para?
  5. Bostancıdan Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Avcılar Adalar kaç para?

Mayıs 2021 tarihinde başlayacak AvcılarAdalar kişi başı bilet fiyatları tek yön ve gidiş – dönüş olarak ücretlendiriliyor. 2021 yılı ücret tarifesi ise tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olarak belirlendi.

Avcılar'dan Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Avcılar'dan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Kınalıada, Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. Bu vapurlarla Kınalıada, Büyükada ve Heybeliada'ya doğrudan Avcılar'dan kalkan deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz. Aynı zamanda Adalar'dan kalkan vapurlarla Avcılar'a ulaşabilirsiniz.

Avcılar'dan Büyükada'ya vapur var mı?

AvcılarAdalar (Her gün) Avcılar'dan hareket eden gemimiz sırasıyla Kınalıada, Heybeliada ve Büyükada'ya uğruyor. Dönüşte de bu sefer Büyükada'dan başlayarak sırasıyla Heybeliada ve Kınalıada'ya uğrayarak Avcılar'a geri dönüyor.

Adalar vapur kaç para?

Vapur Hatları
Merkez HatlarTam (TL)Öğrenci (TL)
Adalar Hattı
Tam (TL) ADAKARTSIZ/ADAKARTLIÖğrenci (TL)
BOSTANCI - ADALAR11,50/ 6,905,75
KABATAŞ- ADALAR
24 satır daha

Bostancıdan Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Bostancı'dan Heybeliada'ya ulaşımın birinci yöntemi Mavi Marmara İskelesi'nde kalkan Bostancı – Büyükada – Heybeliada motoruna binmektir. Ortalama yarım saatte bir kalkan bu motor direkt olarak Heybeliada'ya gitmektedir. Mavi Marmara Bostancı – Adalar hattında tam bilet ücreti 10 TL'dir.