1x23 bagaj ne demek?

İçindekiler:

  1. 1x23 bagaj ne demek?
  2. 1 parça bagaj ne demek?
  3. Tek parça bagaj konsepti nedir?
  4. Check in bagaj dahildir ne demek?
  5. Check-in bagaj hakkı nedir?

1x23 bagaj ne demek?

**2 yaş altı bebek yolcuların tüm dış hat seferlerinde ücretsiz bagaj hakkı, Business Class ve Economy Class'ta en fazla 1x23 kg olabilir. Bu bagaja ek olarak 1 adet tamamen katlanabilir bebek arabası ya da bebek puseti kabul edilir. Bu bagaj için boyut limiti 115 cm'dir.

1 parça bagaj ne demek?

Rakam (1, 2 vs.) yolcunun ücretsiz olarak taşıyabildiği parça sayısı anlamına geliyor. Bagaj ağırlığı uçak şirketinin limitlerini aşmayan parça bavul alınabilir. ... Örneğin: Eğer e-bilette 'bagaj' alanında '20K' sembolü varsa, bu en fazla 20 kiloluk bagaj taşıyabilirsiniz demektir.

Tek parça bagaj konsepti nedir?

Tek parça bagaj ağırlığı 32 kg'yi geçemez. 32 kg üzerinde satın alınan bagajların ayrı ayrı taşınması zorunludur. Ayrıca bagajın en, boy ve yükseklik maksimum toplamı 158 cm olmalıdır. ... Parça bagaj konsepti olan güzergâhlarda 1 parça ekstra bagajın ağırlığı hem Economy Class hem Business Class için 23 kg'dir.

Check in bagaj dahildir ne demek?

Kayıtlı bagaj, belirli kurallar çerçevesinde olmak üzere uçuşa kabul (check-in) esnasında uçağın kargo bölümüne alınmak üzere teslim alınan eşyalar bütününe denir. Satın alınan uçak bileti sınıfının türüne göre ücretsiz bagaj hakkının yanı sıra yolcular ek bagaj hakkı satın alarak da bagaj haklarını genişletebilirler.

Check-in bagaj hakkı nedir?

Normalde yolcu bagajı olarak adlandırılan ve genellikle 15-20 kg'ya kadar ücretsiz olarak uçak altında sizin adınıza taşınan bu bagajı, görevlilere check-in sırasında teslim ederek uçuş sonrasında alabilirsiniz.