Karnaval sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Karnaval sahibi kim?
  2. Virgin Radio kaç numara?
  3. Virgin Radio kaç MHz?
  4. Karnaval Media Group kime ait?
  5. Karnaval ne demek TDK?
  6. Joy FM sahibi kimdir?
  7. Virgin Radio kaçta izmir?
  8. Joy FM ne tarz müzik çalıyor?

Karnaval sahibi kim?

Karnaval, 1990 yılında kuruldu. Türkiye'nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group'a ait olan, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Virgin Radio kaç numara?

Virgin Radio (Türkiye)
Virgin Radio Türkiye
Uydu yayını
Digiturk425. kanal
D-Smart649. kanal
Türksat 4A1200 5/6
20 satır daha

Virgin Radio kaç MHz?

Karnaval Grup bünyesinde dünya çapında bir marka haline gelmiş Virgin Radyo dinle için İstanbul 106.2, Ankara 93.8, İzmir 101.8, Antalya 98.0, Bursa 91.5, Adana 102.7 ve Mersin 100.8 karasal MHz frekanslarını cihazlarınızdan açmanız gerekmektedir.

Karnaval Media Group kime ait?

Karnaval Media Group, Türkiye'nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group'a ait olan, Türkiye-İstanbul merkezli, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Karnaval ne demek TDK?

karnaval anlamı Hristiyanların belli dönemlerde renkli, komik ve şaşırtıcı kılıklara girerek yaptıkları şenlik ve eğlence dönemi. 2.

Joy FM sahibi kimdir?

Joy FM, Star Medya Grubu Tarafından Kurulmuştur. İlk Frekansı 100.5 Olan Joy FM uzun yıllar 100.5 frekansından yayınlarını sürdürmüştür.

Virgin Radio kaçta izmir?

İzmir Radyo Frekans & Kanal Listesi
FREKANSRADYOYAYIN AĞI
103.1Virgin RadioUlusal
103.4Radyo Romantik TürkYerel
103.7CRI Türk FMYerel
104.0Radyo DUlusal
75 satır daha

Joy FM ne tarz müzik çalıyor?

Joy FM Türkiye'nin ilk yabancı slow müzik radyosudur ancak, yayın hayatına artık farklı bir anlayışla devam etmektedir. Eskiden olduğu gibi sadece slow müziklere ve aşk şarkılarına değil, diğer radyo istasyonlarına alternatif olabilecek nitelikte müzikler çalan değişik bir müzik politikasıyla yoluna devam etmektedir.