Levi's markası nasıl okunur?

İçindekiler:

  1. Levi's markası nasıl okunur?
  2. Nike nasıl telaffuz edilir?
  3. Levi's kime ait?
  4. Deli 2 go ne demek?
  5. GodIva nasıl telaffuz edilir?
  6. Givenchy Pi nasıl okunur?

Levi's markası nasıl okunur?

Türkçe'de ya düz bir şekilde levis diye okunan ya da lövis diye şekil yapılan markanın asıl okunuşu da livays'tır aslında.

Nike nasıl telaffuz edilir?

Nike bir Amerikan markası olup adını Yunan tanrıçası Athena'nın çocuklarından birinden alır. Biz bu ismi “Nayk” diye telaffuz etsek de orijinali “Nayki” şeklindedir. Converse: Ünlü bir spor markası olan Converse'in kelime anlamı “söyleşmek”. Okunuşu ise genellikle “Konvers” diye bilinse de doğrusu; “Kınvörs”.

Levi's kime ait?

Levi Strauss & Co. Levi Strauss & Co. dünyaca bilinen özel bir Amerikan giyim firmasıdır. 1853 yılında Levi Strauss Buttenheim'e geldiğinde kuruldu. Şirketin merkezi Levi's Plaza, San Francisco'da bulunmaktadır.

Deli 2 go ne demek?

Deli2go nedir? 2010 yılı itibariyle Shell markasının piyasaya sürdüğü sandviçler deli2go (Daily2go) adıyla anılıyor. Günlük, taze malzemelerden üretilen sandviçler oldukça uyumla ve sosları da enfes. Her yıl üzerine koyarak devam eden Shell deli2go ürünleri Shell Select Market'e sahip tüm istasyonlarda ulaşabilirsiniz.

GodIva nasıl telaffuz edilir?

GodIva: Sanıldığı gibi ne 'Godayva' ne de 'Jodiva'. Doğrusu 'Godiva' diye okumaktır. Ama i harfini biraz uzatıyoruz. Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor.

Givenchy Pi nasıl okunur?

Givenchy, Fransızlar tarafından Jivanşi şeklinde okunur, ayrıca dünyanın tüm ülkelerinde yüksek sosyete tarafından da Jivanşi şeklinde okunur.