Nasıl hayvan kredisi alabilirim?

İçindekiler:

  1. Nasıl hayvan kredisi alabilirim?
  2. Tarımsal işletme kredisi nedir?
  3. Ziraat Bankası traktör kredisi ne kadar?
  4. Ziraat bankası hayvancılık kredisi veriyor mu?
  5. Kooperatiften nasıl kredi alınır?

Nasıl hayvan kredisi alabilirim?

Hayvancılık kredisi alabilmek için şu şartların sağlanması gerekir:
  1. Çiftçi Kayıt Belgesi'nin çıkarılmış olması
  2. Başvuru sahibinin işletme belgesi olması
  3. İpotek verilebilecek tarla, ev, arsa veya canlı hayvan gibi ipotek değeri olan mala sahip olunması ya da sahip olan bir yakının bulunması
  4. Kredi notunun yeterli olması
Daha fazla öğe...

Tarımsal işletme kredisi nedir?

Tohum, gübre, fide, sulama, çapalama, akaryakıt, ilaç, yem gibi her türlü tarımsal girdinin sağlanması için verilen kredilerdir. Dünya'da ve Türkiye'de ilk olan Üretici Kart, üreticilerin tarımsal gereksinimlerine ve nakit akışlarına uygun olarak tarımsal işletme kredisi sağlamaktadır.

Ziraat Bankası traktör kredisi ne kadar?

Ziraat bankasının şuan ki cari faiz oranı ise senelik %17 aylık ise 17/12=%1.41 olmaktadır. Cari faiz oranı üzerinden yatırım döneminde olmanız durumunda ”YABANCI MARKA” traktör alırsanız %25 faiz desteği alırsınız. Böylece yıllık %17 olan faiz oranı %12.75 olacaktır. Aylık ise bu faiz oranı 12.75/12=%1.06 olacaktır.

Ziraat bankası hayvancılık kredisi veriyor mu?

Ocak ayında yayımlanan faiz desteklemesi ile büyük ve küçükbaş hayvancılık ile kanatlı sektörüne 5 sene geri ödeme vadeli finansman sağlayan banka su üreticilerinde yanında olmaya devam etmektedir. ...

Kooperatiften nasıl kredi alınır?

Başvuru koşullarına uygun olan kişiler bağlı bulundukları esnaf kooperatifine yazılı olarak başvuruda bulunmalıdır. Dilekçeyle yapılan başvuru sonrasında Kooperatif yönetim kurulu kredi talebinde bulunan kişiyi ve ortağını değerlendirir ve ne kadar kredi vereceğini tespit eder.