Sabit telefon nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Sabit telefon nasıl kapatılır?
  2. Türk Telekom ev telefon iptali nasıl yapılır?
  3. Abonelik iptali e Devlet'ten nasıl yapılır?
  4. E devletten ev telefonu iptali nasıl yapılır?
  5. E-devlet üzerinden abonelik feshi nasıl yapılır?

Sabit telefon nasıl kapatılır?

Hattınızı iptal ettirmek istediğinizde, yazılı başvurunuzu Türk Telekom Ofis ve Mağazaları, fax, KEP adresimiz veya turkiye.gov.tr e-devlet sitesi kanallarından biri ile tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir.

Türk Telekom ev telefon iptali nasıl yapılır?

Müşterilerimizin abonelik fesih işlemlerini, Türk Telekom Ofis ve Grup Mağazalarına şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek yapabilmesi mümkündür. İptal talebiniz, evraklarınız eksiksiz Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde fesih işlemi gerçekleştirilecektir.

Abonelik iptali e Devlet'ten nasıl yapılır?

e-Devlet'te oturum açtıktan sonra açılan listeden aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz şirketi seçin. 4-) Abonelik iptali yapacağınız şirketin adına ulaştıktan sonra iptal ya da fesih olan başlığı seçiniz. Söz konusu şirket için 'abonelik sorgula' bağlantısına tıklayın.

E devletten ev telefonu iptali nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iptal etmek istediğiniz aboneliği seçin. Abone sorgulama bağlantısına tıklayın. Karşınıza çıkan 'fesih başvurusu yap' sekmesinden iptal işleminizi tamamlayabilirsiniz.

E-devlet üzerinden abonelik feshi nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Karşınıza çıkan listeden aboneliğini iptal etmek istediğiniz şirketi seçin ve “abonelik sorgula” kısmına tıklayın. Çıkan ekranda “fesih başvurusu yap” bağlantısına tıklayıp fesih başvuru nedeninizi doldurun.