Bursa Cumalıkızık nasıl gidilir otobüs?

İçindekiler:

  1. Bursa Cumalıkızık nasıl gidilir otobüs?
  2. Bursa Mudanya'dan Cumalıkızık nasıl gidilir?
  3. Cumalıkızık hangi şehrimizde?
  4. Bursa merkez ile Cumalıkızık arası kaç km?
  5. Cumalıkızık Köyü hangi ilimizdedir?
  6. Bursa merkezden Cumalıkızık nasıl gidilir?
  7. Istanbuldan Cumalıkızığa nasıl gidilir?
  8. Cumalıkızık Köyü Antalya'da mıdır?

Bursa Cumalıkızık nasıl gidilir otobüs?

Bursa Hacivat Metro istasyonu durağından D-10 numaralı otobüslere binerek yaklaşık 15 dakika süren yolculuk sonrası Cumalıkızık'a varabilirsiniz. Otobüs haftanın her günü her 36 geçe kalkıyor. Cumalıkızık Köyünden Bursa'ya geri dönmek için yine D-10 numaralı otobüse binmeniz gerekiyor.

Bursa Mudanya'dan Cumalıkızık nasıl gidilir?

İstanbul'dan BUDO ile geliyorsanız Mudanya'dan 1/M , İDO ile geliyorsanız Güzelyalı'dan 1/GY numaralı hatta binerek Emek metro istasyonundan indikten sonra metroya aktarma yapınız. Metronun Cumalıkızık (Değirmenönü) durağında inip Cumalıkızık dolmuşlarına binerek Cumalıkızık Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Cumalıkızık hangi şehrimizde?

Haritada Cumalıkızık Köyü, Yıldırım konumuna bakın Bursa Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.

Bursa merkez ile Cumalıkızık arası kaç km?

Cumalızık Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı şirin bir Osmanlı köyü. Bursa Cumalıkızık arası 12 kilometre doğuda ve ortalama 20 dakika, İstanbul Cumalıkızık arası 168 kilometre ve aşağı yukarı 2 saat 20 dakika mesafede.

Cumalıkızık Köyü hangi ilimizdedir?

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Cumalıkızık'ın kuruluş hikayesi 1300'lü yıllara kadar uzanmaktadır. Cumalıkızık nerededir? Cumalızık, Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı tarihi bir köydür.

Bursa merkezden Cumalıkızık nasıl gidilir?

Bursa şehir merkezinden, Şehreküstü metro istasyonundan kalkan M/2 Hatlı BursaRay metrosuna binerek Cumalıkızık (Değirmenönü) durağında inmeniz gerekiyor. Ardından doğrudan köyün içine gitmek için Cumalıkızık dolmuşlarına binebilirsiniz.

Istanbuldan Cumalıkızığa nasıl gidilir?

İstanbul'dan Bursa'ya feribotla geçmek için İDO'nun Yenikapı-Bursa, Büyükçekmece-Bursa ve Kadıköy Bursa seferlerini tercih edebilirsiniz. Yenikapı-Bursa hattı arabalı feribot olarak size kendi özel aracınızla Cumalıkızık'a en hızlı ve kolay ulaşım seçeneğini sunuyor.

Cumalıkızık Köyü Antalya'da mıdır?

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Cumalıkızık'ın kuruluş hikayesi 1300'lü yıllara kadar uzanmaktadır. Cumalıkızık nerededir? Cumalızık, Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı tarihi bir köydür.