Akbank'ın kredi kartı hangisi?

İçindekiler:

  1. Akbank'ın kredi kartı hangisi?
  2. Neo kartla alışveriş yapılır mı?
  3. Neo Banka kartı nedir?
  4. Akbank chip para internet alışverişinde nasıl kullanılır?

Akbank'ın kredi kartı hangisi?

​ Axess'in fırsatlarla dolu, her ihtiyacınıza cevap veren dünyasına hoşgeldiniz! Axess ile yurtiçi ve yurtdışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Axess size alışverişlerinizden bol bol Chip-para kazandırırken, yüzbinlerce noktada sağladığı taksit imkanıyla hayatınızı kolaylaştırır.

Neo kartla alışveriş yapılır mı?

Alışverişte Hesabını Bilenlerin Banka Kartı Neo ile tüm Axess Üye İşyerlerimizde taksitli işlem aşağıdaki şekilde yapılabilir. Müşterinizin Neo asıl kartına bağlı hesabında artı para limiti tanımlı ise, POS ekranında “Taksitli Satış” adımı çıkar. Kartın manyetik şeridini okutun.

Neo Banka kartı nedir?

NEO Kart, tamamıyla Akbank müşterilerine özel olarak geliştirilen bir bankamatik kartı olduğu için, bu karta sahip olmak için Akbank müşterisi olmak gerekmektedir. Akbank üzerinden vadesiz hesap açtığınızda NEO Kart başvurusu yaparsanız, bu çok avantajlı karta sahip olabilirsiniz.

Akbank chip para internet alışverişinde nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.