İspanya vizesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. İspanya vizesi ne kadar?
  2. İspanya vizesi almak zor mu?
  3. İspanya vizesi almak için ne yapılır?
  4. Ispanya vizesi almak ne kadar sürer?

İspanya vizesi ne kadar?

10 yıldan eski normal yada yeşil pasaportlar ile yurtdışına seyahat edilememektedir. VİZE ÜCRETİ 150 EURO VİZE + 15 EURO SİGORTA ŞEKLİNDEDİR. YENI UYGULAMA:1- İspanya konsolosluğu banka hesap ekstrelerini bankadan alınmış orijinal bankanın antetli kağıdına (ıslak imzalı) olması gerekmektedir. .

İspanya vizesi almak zor mu?

İspanya vizesi almak zor olmasa da, eksik belgeler ile başvurmak vize almanızı zorlaştırabilir. Başvuranın daha önce herhangi bir ülkeden aldığı vize reddi varsa veya İspanya vize başvurusunu eksik evrak ile yapıyorsa İspanya vize reddi olabilmektedir.

İspanya vizesi almak için ne yapılır?

İspanya turistik vize başvurusunda bulunacak kişi, ikamet ettiği ilin bağlı bulunduğu İspanya Konsolosluğuna uygun olarak başvurusunu yapmalıdır. Başvuru sahibinin ikamet ettiği şehir başvurusunun yapıldığı Konsolosluk ya da Elçiliğin yetki alanında bulunmalıdır.

Ispanya vizesi almak ne kadar sürer?

İspanya Vizesi Kaç Günde Çıkar? İspanya vizesi ortalama olarak 3-15 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Bu süre İspanya Konsolosluğu resmi tatil günlerini ve yabancı ülke vatandaşlarının vize başvuruları için geçerli değildir.