Işçi rapor bildirimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Işçi rapor bildirimi nasıl yapılır?
  2. İstirahat raporu sisteme ne zaman bildirilir?
  3. Istirahat raporu Sgk'ya nasıl bildirilir?
  4. Işveren raporu Sgk'ya bildirmezse ne olur?
  5. Sgk rapor onaylama nasıl yapılır 2021?

Işçi rapor bildirimi nasıl yapılır?

http://www.sgk.gov.tr internet adresinden “İŞVEREN” menüsü seçilerek, “Çalışılmadığına Dair Bildirim Girişi”, “Kullanıcı Şifre Ekranı”, “Çalışılmadığına Dair Bildirim İşlemleri”, “Giriş” bölümünde yer alan bilgiler kaydedilerek yapılabilir.

İstirahat raporu sisteme ne zaman bildirilir?

12.05.2010 tarih ve 27579 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan “İstirahatli Olan Sigortalıların İşyerinde Çalışmadıklarına Dair Bildirimin İşverenlerce Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ“ ile raporlu sigortalının çalışmadığına dair bildirimin 10 güne kadar olan istirahatlerde, ...

Istirahat raporu Sgk'ya nasıl bildirilir?

İstirahat süresinin bitiş tarihinden itibaren 5 gün içerisinde vizite giriş sistemini ( https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do) kullanarak elektronik raporların onaylanması gerekir.

Işveren raporu Sgk'ya bildirmezse ne olur?

İşveren raporlu çalışanı SGK'ya bildirmezse ne olur? İşçinin istirahat raporu süresinde çalıştığı tespit edilmesi durumunda çalışana SGK tarafından çalıştığı günler için iş göremezlik ödemesi yapılmayacaktır. ... Böyle bir durum tespit edildiğinde, işverene idari para cezası da uygulanıyor.

Sgk rapor onaylama nasıl yapılır 2021?

2021 sgk rapor onay süresi kaç gün ? İşveren SGK'ya işverenle ilgili çalışmadığına dair bildirimi vizite ekranından dijital ortamda yani online olarak bldirmesi gerekiyor. Vizite giriş sistemine daha önce SGK tarafından verilen kullanıcı bilgileriyle giriş sağlayarak bildirimi buradan gerçekleştirebilir.