MEBBİS özgeçmiş nasıl yazılır?

İçindekiler:

  1. MEBBİS özgeçmiş nasıl yazılır?
  2. MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?
  3. MEBBİS şifresi nasıl değişir?
  4. Ilk MEBBİS şifresi nasıl alınır?

MEBBİS özgeçmiş nasıl yazılır?

Milli Eğitim Bakanlığı personeli için MEBBİS'te Öz Geçmiş Hazırlama Modülü açıldı. Personel kişisel kullanıcı bilgileri ile (T.C. Kimlik Numarası ve Şifre) MEBBİS girişi yapıldıktan sonra sol taraftaki menüde aşağı tarafta yer alan Öz Geçmiş Hazırlama Modülünde Öz Geçmiş hazırlanarak rapor alınabilecek.

MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?

MEBBİS GİRİŞ NASIL YAPILIR? MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor.

MEBBİS şifresi nasıl değişir?

Kurum MEBBİS Kullanıcı adı ve şifresi ile MEBBİS' e giriş yapılıp Kişisel Şifre Modülünden şifresi güncellenecek personel seçilir. https://mebbis.meb.gov.tr/sifrehatirlat.aspx linkinden yeni şifre oluşturabilir veya aşağıdaki şifre kısmına yeni şifre yazılabilir.

Ilk MEBBİS şifresi nasıl alınır?

MEBBİS sistemine giriş yapılır. Kişisel şifre modülüsekmesine tıklanır. Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır. Eğer ilgili öğretmen sözleşmeli ise Sözleşmeli Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır ve ardından ilgili öğretmenin klasör simgesi seçilir.