Emaar Square Mall kim yaptı?

İçindekiler:

  1. Emaar Square Mall kim yaptı?
  2. Emaar Square AVM ne zaman açıldı?
  3. Emaar Square kaç metre?
  4. Emaar AVM nereye bağlı?
  5. Istanbul Emaar kaç katlı?
  6. Emaar Square Mall kaç metre?
  7. Emaar kaç metre?

Emaar Square Mall kim yaptı?

SERA YAPI, Emaar Türkiye'nin İstanbul Çamlıca'daki yeni yatırımı Emaar Square'in faz 2 projesininin yapimina Mart 2013 itibariyle basladı. Emaar Square, Anadolu yakasının merkezini değiştirecek nitelikte cazibesiyle İstanbul'un en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olacak estetikte tasarlandı.

Emaar Square AVM ne zaman açıldı?

Emaar Square Mall, tarihinde kapılarını açıyor. AVM, 5000 kişiye istihdam sağlayarak yılda 25 milyon kişiyi ağırlayacak.

Emaar Square kaç metre?

Arsa alanı 66 bin metrekare olan Emaar Square, Çamlıca'da 4 blok olarak yükseliyor.

Emaar AVM nereye bağlı?

Emaar Square İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'da yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Kadıköy'e 5.5 kilometre, Beşiktaşa 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre ve Sahiba Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Istanbul Emaar kaç katlı?

Bölgedeki parsellerde yükseklik üç katla sınırlanırken, Emaar Square arazisi için sınırsız yükseklik izni verildi. Ayrıcalıklı imar planı sayesinde Emaar yerin üstünde 46 katlı ofis ve otel kulesiyle, toplam 1000 konutluk bloklar inşa ediyor.

Emaar Square Mall kaç metre?

emaar square kaç katlı Haberi Arsa alanı 66 bin metrekare olan Emaar Square, Çamlıca'da 4 blok olarak yükseliyor.

Emaar kaç metre?

Arsa alanı 66 bin metrekare olan Emaar Square, Çamlıca'da 4 blok olarak yükseliyor. Sosyal olanaklar, yeşil alanlar ve alışveriş merkezi gibi alanlara sahip proje yepyeni bir yaşam alanı sunuyor... Emar İnşaat imzası taşıyan Emaar Square Projesi, konut, ofis, otel ve avm konsepti ile yükseliyor.