Mavi Jeans Kara Cuma indirimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Mavi Jeans Kara Cuma indirimi ne zaman?
  2. Mavi indirim mağazada geçerli mi?
  3. Mavi kampanya kodu nedir?
  4. Mavi hediye kartı nasıl kullanılır?
  5. Mavi hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mı?
  6. Mavi de kapıda ödeme var mı?
  7. Mavi kaç tl üzeri kargo bedava?
  8. Mavi hediye kartı internette kullanılır mı?
  9. Mavi mağaza kartı nasıl alınır?

Mavi Jeans Kara Cuma indirimi ne zaman?

Yani bu yıl Mavi'de Black Friday ve Cyber Monday indirimleri 27- tarihleri arasında geçerli olacak gibi gözüküyor, yani Cuma günü başlayıp Pazartesi günü sona erecek.

Mavi indirim mağazada geçerli mi?

Kampanya Mavi mağazalarında ve Mavi online mağazada geçerlidir. Eski sezon ve outlet ürünler kampanyaya dahil değildir. Aldığınız ürünü 30 gün içinde iade edip değiştirebilirsiniz.

Mavi kampanya kodu nedir?

Kampanya Koşulları Hakkında Bilgilendirme: Mavi kupon kodunu kullanarak 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli sepette 10 TL indirim kazanabilirsiniz. Mavi kupon kodu ise “MAVIM10” şeklindedir.

Mavi hediye kartı nasıl kullanılır?

Mavi App üzerinden Kartuş'a üye olup sezon alışverişlerinizden puan kazanabilir, kazandığınız puanları uygulama içerisinden takip edebilir ve sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Kartuş Kartınızı uygulamaya kaydedebilir, Mavi Mağazalarında kart taşımadan alışveriş yapabilir ve puanlarınızı kullanabilirsiniz.

Mavi hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mı?

Kartınızı, Kartuş'un geçerli olduğu Mavi mağazalarında ('Mavi Shop'larda), Mavi App'te ve Mavi.com üzerinde yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Mavi de kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme ile aldığınız siparişler Yurtiçi kargo ile gönderilecektir. Kapıda ödeme hizmet bedeli 5.00TL'dir. Kapıda ödeme nakit ve kredi kartı ile yapılabilmektedir. İade için IBAN bilginizi bilgi@mavi.com adresine atmanız gerekmektedir.

Mavi kaç tl üzeri kargo bedava?

Mavi Ücretsiz Kargo Kampanyası Mavi'den yapacağın 150₺ üzeri alışverişlerinde kargo bedava!

Mavi hediye kartı internette kullanılır mı?

Kartınızı, Kartuş'un geçerli olduğu Mavi mağazalarında ('Mavi Shop'larda), Mavi App'te ve Mavi.com üzerinde yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Mavi mağaza kartı nasıl alınır?

Mavi kart almak isteyen ve yurtdışında yaşamakta olan vatandaşlar yurtdışı temsilciliklerine başvuruda bulunabilirler. Yurt içinde yaşamakta olanlar ise İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine mavi kart almak için başvuruda bulunabilirler.