Vodafone Genç Tarife kaç yaş sınırı?

İçindekiler:

  1. Vodafone Genç Tarife kaç yaş sınırı?
  2. 18 Yaş Altı faturasız hat alabilir mi?
  3. Freezone ne demek Vodafone?
  4. Vodafone hazır kart almak için ne gerekli?
  5. Vodafone Freezone internet Sınırsızlaştırıcı nasıl kullanılır?

Vodafone Genç Tarife kaç yaş sınırı?

Kimler FreeZone'lu Olabilir? Vodafone FreeZone; yalnızca bir tarife, paket ya da kampanyadan ibaret değildir. 25 yaş ve altında bulunan bireysel hat sahiplerine katılım fırsatı sunan bir kulüptür.

18 Yaş Altı faturasız hat alabilir mi?

18 Yaş Altında Hat Almak: Bildiğiniz üzere Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir kişi reşit (18 yaşına girmiş) olmadan kendi adına abonelik yapamaz diye biliniyor; ki doğru. Fakat velisi/vasisi eşliğinde yapabilir. Veli: anne-baba olarak kabul görmektedir. Amca, hala, teyze gibi akrabalar kabul edilmemektedir.

Freezone ne demek Vodafone?

FreeZonelu'ya Özel Vodafone FreeZone, tarife, paket, kampanyaya bağlı olmayan, Vodafone'un 25 yaş ve altı müşterilerine sunduğu gençlik kulübüdür. Freezone'da oyundan müziğe birçok alanda avantajlı fırsatlara sahip olursun. 26 yaş altındaki tüm Vodafone müşterileri Freezone'un saçma güzel dünyasının bir üyesidir.

Vodafone hazır kart almak için ne gerekli?

Teslimat sırasında yanınızda kimlik belgenizi ve son 2 aya ait herhangi bir adres gösterir belgeyi (fatura, ikametgah belgesi vs.) hazır bulundurmanız gerekmektedir. Vodafone Yanımda'daki "Vodafoneluyum" alanından yeni hat başvurusu yaptım.

Vodafone Freezone internet Sınırsızlaştırıcı nasıl kullanılır?

Vodafone Yanımda üzerinden alınabiliyor Faturalı gençler Vodafone Yanımda uygulamasında Ek Paketler altındaki FreeZone kategorisinden, faturasız gençler ise Vodafone Yanımda uygulamasında Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden İnternet Sınırsızlaştırıcı hediyesine ulaşabiliyor.