Madecassol leke giderir mi?

İçindekiler:

  1. Madecassol leke giderir mi?
  2. Güneş lekelerinden nasıl kurtuldum?
  3. Madecassol günde kaç kez kullanılır?
  4. Madecassol cilt rengini açar mı?
  5. Madecassol krem günde kaç kez kullanılır?

Madecassol leke giderir mi?

Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.

Güneş lekelerinden nasıl kurtuldum?

Gliserini, limon suyunu ve gül suyunu bir kabın içinde karıştırın ve güneş lekelerinin olduğu bölgelere uygulayın. Yarım saat kadar beklettikten sonra cildinizi temizleyin. Bu uygulamadan iyi bir sonuç alabilmeniz için 3-4 hafta süresince günde iki kere yapmalısınız.

Madecassol günde kaç kez kullanılır?

Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça günde 1-2 kez uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: Kapağı ters çevirerek tüpü deliniz ve yara üzerine ince bir tabaka halinde sürünüz. Doktorunuz MADECASSOL ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir.

Madecassol cilt rengini açar mı?

Madecassol cilt beyazlatma için oldukça etkili bir medikal kremdir. Hücre yenileme özelliği sayesinde cilt lekelerini giderirken cilt rengini de açar.

Madecassol krem günde kaç kez kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça günde 1-2 kez uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: Kapağı ters çevirerek tüpü deliniz ve yara üzerine ince bir tabaka halinde sürünüz.