Harç parası ATM'den yatırılır mı?

İçindekiler:

  1. Harç parası ATM'den yatırılır mı?
  2. Ziraat Bankası harç nasıl yatırılır?
  3. Vakıfbank harç ödemesi nasıl yapılır?
  4. Açık öğretim kayıt parası nasıl yatırılır?
  5. Alkü harç nasıl yatırılır?

Harç parası ATM'den yatırılır mı?

Önemli Not: Gişe tahsilatı (şube içinden) harç tahsilatı yapılmayacaktır. Harç yatırma işlemi Türkiye'nin her yerinde bulunan Ziraat Bankası para yatırmalı ATM'lerden yapılabilecek olup, Kütahya Merkezde bulunan Ziraat Bankası para yatırmalı ATM'lerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

Ziraat Bankası harç nasıl yatırılır?

Bankamız ile anlaşması bulunan üniversitelere ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, şubelerinden veya İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ödeyebilirsiniz.

Vakıfbank harç ödemesi nasıl yapılır?

Üniversite harç ödemenizi, dilerseniz İnternet Bankacılığı, 08 Çağrı Merkezi'nden ve tüm VakıfBank Şubeleri'nden de gerçekleştirebilirsiniz.

Açık öğretim kayıt parası nasıl yatırılır?

Kayıt yenileme ücreti 50 TL olup kayıt yenileyecek öğrencilerin bu ücreti anlaşmalı bankalara (T.C. Ziraat Bankası Türkiye Halk Bankası veya Türkiye Vakıflar Bankası) yatırması gerekmektedir. https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı ile kayıt yenileme sınav ücretini yatırabilirsiniz.

Alkü harç nasıl yatırılır?

Öğrencilerimiz harçlarını ödemek için öncelikle kayıtlarını yaptırıp, öğrenci numaralarına sahip olmalıdır. Ardından ilgili tarihler arasında tüm HALK BANKASI ATM'leri veya İnternet Bankacılığından yatırabilirler.